1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. 10 fakti filmi “Bridget Jonesi beebi” kohta
10 fakti  filmi “Bridget Jonesi beebi” kohta

10 fakti filmi “Bridget Jonesi beebi” kohta

Laupäeval esilinastus filmikanalis TV1000 romantiline komöödia “Bridget Jonesi beebi”, kus neljakümnendais eluaastais, tippvormis ning jälle vallalise Bridgeti stabiilne ja rööpais elu võtab ootamatult kiired pöörded, kui Bridgeti linade vahele maandub kuum kutt Ameerikast.

Särava naeratusega võluvalt sõnaosav äpi-miljonär Jack on kõik see, mida Darcy teps mitte ei olnud.

Kuid ka Darcy ei ole Bridgeti universumist veel lõplikult lahkunud. Ja kui Bridget ühel imekenal päeval avastab, et ta on sedapsi mis sedapsi, jätkub peamurdmist kauemaks, sest isakandidaate on täpselt kaks.

Heade uudiste portaal GoodNews toob lugejateni aga 10 põnevat fakti, mida sa tõenäoliselt veel “Bridget Jonesi beebi” kohta ei teadnud:

  1. Filmile tehti kolm erinevat lõppu, nii et isegi peaosatäitjad ei teadnud kuni filmi esilinastuseni, kuidas film lõppeb.
  2. Antud film ei ole adaptsioon Helen Fieldingi järjekordsest  Bridget Jonesi sarja raamatust “Bridget Jones: Mad About the Boy”, mis ilmus 2013ndal aastal, vaid põhineb Fieldingu ja David Nichollsi originaalkäsikirjal.

  3. Filmis toimuv on eellugu romaanile “Bridget Jones: Mad About the Boy”.

  4. Muusik Ed Sheeran avaldas oma osaluse filmis, postitades endast ja Renee Zellwegergist pildi oma Instagrami kontole.

  5. Tegu on esimese filmiga, kus Renee Zellweger ei pidanud kaalus juurde võtma, et Bridget Jonesi kehastada. See tõi küll kaasa paljude pahameele, sest leiti, et Zellweger reetis oma karakteri, kuid režissöör Sharon Maguire jäi endale kindlaks, öeldes, et tegelikult meile ju meeldib mõelda, et kuigi Bridget on lõpuks saavutanud oma ideaalkaalu – UK suuruse 10 ja 12 vahel (38-40), on tema armuelu ikka keeruline.

  6. Bridget Jonesi päevik on asendunud tahvelarvutiga.

  7. Esimeses filmis oli Bridget Jonesi sünnipäev 9. novembril, kuid selles osas on Jonesi sünnipäev ootamatult hoopis 9. mail.

  8. Film kuulutati algselt välja juba 2009. aastal, eesmärgiga jõuda kinolinadele sügisel 2010, kuid projekt venis veel 6 aastat. Ametlik filmimine algas oktoobris 2015.

  9. Kahjuks ei näe me filmis tegelaskuju Daniel Cleaverit, keda kehastas Hugh Grant.

  10. Stseenid Inglismaa suviselt Glastonbury muusikafestivalilt filmiti hoopis talvel.

Monika Kuzmina Peatoimetaja