1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. 180 kilo kaalunud Theodor saab tänu kaalusaatele riideid valida!
180 kilo kaalunud Theodor saab tänu kaalusaatele riideid valida!

180 kilo kaalunud Theodor saab tänu kaalusaatele riideid valida!

Foto: Stanislav Moshkov
Foto: Stanislav Moshkov

Täna õhtul TV3s jätkuva sarja „Kaalul on rohkem kui elu“ kangelaseks on 22-aastane Theodor, kelle mõõdud olid saatega liitudes hiiglaslikud. Nüüd on mees elustiili muutunud ning tulemusega rahul. Eriti rõõmustab teda võimalus endale ise rõivaid valida.

Enne saatesse tulekut olid halvad harjumused Theodorile teise mehe jagu rasva selga kasvatanud, ta kaalus juba 180 kilo, mis tähendas, et ka lihtsaim liikumine oli keeruline. „Kaalul on rohkem kui elu“ tõi muutuse, mille üks osa rõõmustab Theodorit eriti: „Kui varem pidin valima riideid ainult selle põhjal, mis mulle selga mahtus, siis nüüd teen valiku selle järgi, mis mulle meeldib.“

Theodor tunnistab, et saates osalemine muutis ta elu kvaliteetsemaks ja aktiivsemaks. „Kuigi olen normaalkaalus inimestega võrreldes endiselt suures kaalus, on mul palju kergem liikuda ning tahe olla aktiivsem. Samuti on väga palju muutunud suhtumine ellu ja prioriteetidesse enda elus. Tunnen, et keha on mõeldud liikuma, mitte istuva eluviisi jaoks,“ selgitab Theodor. Ta lisab, et saates osalemine andis oskused, teadmised ja kogemused, kuidas enda elu paremaks teha.

„Kaalul on rohkem kui elu“ on TV3s täna kell 20.00.

EELKLIPP:

[iframe src=”https://play.tv3.ee/embed?id=369829″]

Head Uudised GoodNews