1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. 200 OSA! Täna jõuab eetrisse “Kättemaksukontori” suur juubeliosa
200 OSA! Täna jõuab eetrisse “Kättemaksukontori” suur juubeliosa

200 OSA! Täna jõuab eetrisse “Kättemaksukontori” suur juubeliosa

“Kättemaksukontor” on alates 2009. aasta kevadest võitnud loendamatul hulgal südameid ning teleekraanile rohkelt põnevust toonud. Täna jõuab ekraanile “Kättemaksukontori” auväärne ja suur juubeliosa – 200!

Ott Sepp: “Ma arvasin, et ei ole nii suur rõõm, aga koha peal selgus, et on väga suur rõõm siin tagasi olla. Naljakas on see, et see sari ikka kestab ja kestab. Ma arvan, et “Kättemaksukontor” kindlasti ei lõpegi kunagi ära.”

Lenna Kuurmaa: “Lõbus on ja kaootiline ka. Vahepeal ma ei saa täpselt aru, mis toimub platsi peal, aga Märt ja Ott on sellega tõenäoliselt harjunud.”

Märt Avandi: “Kui Sa pead tulema autost välja ja jooksma sinna suunas, ei maksa küsida, miks, kuhu ma vaatan, kas ma olen rõõmus – lihtsalt tule autost välja ja jookse!”

Kättemaksukontori juubeliosas otsustavad Kaspar Tuvi (Ott Sepp) ja Gerth Maango (Märt Avandi) röövi- ja mõrvajuhtumi kangelaslikult ära lahendada. Pikapeale viivad kõik niidid Kaspari värske kallimani (Lenna Kuurmaa) ja lõpuks, kui too relvaga mõrvapaigast lahkub, on noormehed kindlad, et tema on kõiges süüdi ja otsustavad eriti ohtliku daami kinni pidada.

VAATA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews