1. Avaleht
  2. Melu
  3. ÄGE LUGU! Õpetajate punk-rokk ansambel andis välja oma teise singli
ÄGE LUGU! Õpetajate punk-rokk ansambel andis välja oma teise singli

ÄGE LUGU! Õpetajate punk-rokk ansambel andis välja oma teise singli

Järva-Jaani Gümnaasiumi ja Peetri kooli õpetajatest koosnev punk-rokk ansambel Projekt Õpsid salvestas 2. mail oma teise singli „Shouting to the Sun“, millega tehakse kummardus kõikidele haridustöötajatele, õpilastele ja peredele, kes keerulisel kriisiajal säilitasid optimismi ja tegid suurepärast tööd õppetöö korraldamisel.

Laul räägib sellest, kuidas keerulisel ajal tahaks karjuda ja leida lahendusi olemasolevale olukorrale. Paraku kõik, mis sa teha saad, on karjuda, kuid keegi ei kuule sind või ei taha kuulda. Siiski tabad end ühel hetkel mõttelt: see kõik teeb su tugevamaks ning lähedki edasi lootes, et millalgi ikka läheb paremaks. Loo sõnade autor on Raigo Prants, muusika pani kirja kogu Projekt Õpsid koosseis. Produktsiooni eest vastutavad Raigo Prants, Tarmo Kesküll ja Rauno Avel. Video salvestas ja lõikas Kerdo Vainer ja droonikaadritega aitas Rando Suve.

Bänd jätkab ikka positiivsel põhjusel – Projekt Õpside selge siht on sügiseks valmis saada esimene stuudioalbum „Akadeemikud“. Et plaat saaks ilmuda, vajab projekt natuke hoogu juurde, mida saavad kõik toredad inimesed anda Hooandja keskkonnas. Iga hooandjat ootab tema panuse eest kingitus.

Info Hooandja kohta leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews