1. Avaleht
  2. Galerii
  3. AJAKIRI GOLF! FOTOD! Erkki Sarapuu hole in one elamusgolfikeskuses
AJAKIRI GOLF! FOTOD! Erkki Sarapuu hole in one elamusgolfikeskuses

AJAKIRI GOLF! FOTOD! Erkki Sarapuu hole in one elamusgolfikeskuses

IMG_9111Kas teadsid, et maailmas populaarne minigolfiga seotud meelelahutus on jõudnud ka meile? Nimelt on pealinnas Vabaduse väljaku maa-alusele äripinnale, kus varem tegutses AHHAA keskus, kolinud CityJungle elamusgolfikeskus, mis pakub aktiivset ja kaasahaaravat meelelahutust!

Keskuses on eriefektidega varustatud minigolfirajad. Kokku on 15 erineva keerukusastmega mängurada, mis on varustatud automaatika ning eriefektidega. Näiteks loovad visuaalse mulje UV valguse käes helendavad värvilahendused.

Põneva mängu eesmärk on võimalikult vähese löögiarvuga pall auku saada. Turniiri läbimiseks kulub umbes poolteist tundi olenevalt osalejate arvust ja muidugi ka nende osavusest.

Elamusgolfikeskus on ideaalne paik, kus viia läbi firma- või kliendiüritusi. Keskus, kust leiab lisaks ainulaadse sisekujundusega golfisaalile ka VIP-/seminariruumi, sünnipäevatoa ning hubase baariala, mahutab 75 inimest.

IMG_9105

Energiast pakatav Erkki Sarapuu alustas talvel koostöös ajakirjaga Golf erinevate golfialaste katsetuste läbiviimist. Milliste mõtetega ta seekord mängima läks, kuidas rahule jäi ja kas väljakutse ka pinget pakkus, saab lugeda siit!

Erkki, teame, et sinu jaoks on golf eredaid elamusi pakkuv mäng. Mis on aga elamusgolf? 

Elamusgolf pakkus mitut erinevat elamust. Kuna meie kliimas talvel väga palju mängida ei saa ja olgem ausad, et elutempo on ka nii kiireks läinud, siis töörutiinist vabanemiseks oli see paar tundi seal igati lõõgastav, koguni põnev ja tekitas hasarti. Ei saa mainimata jätta sedagi, et visuaalselt pakkus keskus silmarõõmu oma dekoreeritud radadega.

IMG_9097

Kas proovile minnes eelarvamuste küüsis vaevlesid? 

Ütlen ausalt, et minu kokkupuude elamusgolfiga on olnud minimaalne ja siiani sellistel minigolfiradadel, mis ei ole erilist emotsiooni pakkunud. Seega ei osanud midagi erilist oodata.

IMG_9060

Kuidas oma keha ja vaimu valmis panid siis?

Kuna tulin oste töölt, siis erilist ettevalmistust ei teinudki, sest ootused puudusid.

IMG_9053

Kuidas selleks mänguks riietuda?

Et tegemist on kogu perele mõeldud meelelahutusega, siis riietuse mõttes suuri piiranguid ei ole. Endiselt tuleks siiki meeles pidada, et viisakas riietus on alati enam kui teretulnud!

IMG_9027

Mitme löögiga palli auku said ja kuidas tulemust ise hindad?

Kuna ei olnud erilisi ettevalmistusi teinud ja ei teadnud, mis mind ees ootab, siis esimesel rajal tuli ikka omajagu pusida, et tekiks tunnetus. Kui see aga juba käes oli, õnnestus isegi hole in on ära teha.

Kokkuvõttes jäi mu tulemus keskpäraseks nagu harrastusgolfaril ikka.

IMG_9007

Kas need, kes ei ole varem golfi üldse mänginud, saavad elamusgolfiga hakkama? 

Hakkama saavad!

IMG_9016

On see meelelahutus või sport? 

Eelkõige on tegemist meelelahutusega, kuid ka tõsised golfarid saavad lihvida oma puttamisoskust.

Keskuse kodulehelt võib lugeda rajale paigutatud efektidest, mis nõrganärvilist võivad ehmatada. Sina selline ei tundu …

Kas just ehmatas, aga nalja sai küll.

IMG_8996

Mänguala on dekoreeritud džunglistiilis. Kuidas meeldis?

Arvestades praegust aastaaega ja meie kliimat, siis selline keskkond annab omamoodi lisaväärtust nende pakutavale meeldivale ajaviitele.

Kui närv on must, siis kas pinge saab seal maha?

Nagu golfimäng ikka, nii on ka see hea pingemaandaja, aga muidugi ka tunnetuse lihvija.

IMG_8980

Kui suur on selleks mänguks paras seltskond?

Sõltuvalt tujust on võimalik seda mängida üksi või suurema seltskonnaga. Üksi on hea, aga seltsis ikka lõbusam.

Tagasi lähed?

Kui tekib vaba hetk ja võimalus, siis olengi kohe platsis!

Taavo Talvoja, kust pärineb elamusgolfikeskuse idee?

Atribor OÜ alustas tegevust 2010. aastal esmalt projektiga „Imeline mängumaa“. Sealt arenes idee pakkuda mängutoast väljakasvanutele kohta, kus pidada sünnipäevi või lihtsalt kogu perega mõnusalt aega veeta. Elamusgolfi ideeni jõudsime maailmas ringi reisides, Põhja-Ameerikas on selline meelelahutus ja vaba aja veetmise võimalus väga populaarne. Meie regioonis on avatud mõned keskused Soomes. Eestis ja üldse Baltikumis puuduvad analoogsed keskused.

IMG_9120

Tegemist on seega uutmoodi meelelahutusega. Kellele?

Elamusgolf on suunatud kogu perele. Kindel sihtgrupp puudub. Parima elamuse saab muidugi tulles koos sõpradega. Mäng ei ole füüsiliselt raske, kuid see-eest kaasahaarav ja hasartne. Mänguelamus on garanteeritud.

IMG_8906

Millised paketid on hetkel kõige nõutumad?

Väga populaarsed on laste sünnipäevad alates 8. eluaastast. Lisaks on pakett täiskasvanutele suupistete ja jookidega. Üha suuremat populaarsust koguvad asutuste ning ettevõtete koosviibimised, on võimalus korraldada suuremaid sünnipäevi ja juubeliüritusi, mille puhul reserveeritakse kogu keskus.

VAATA GALERIID!
Fotod: Kertin Vasser

Allikas: Ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews