1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ajakiri Golf ilmub sel aastal neli korda!
Ajakiri Golf ilmub sel aastal neli korda!

Ajakiri Golf ilmub sel aastal neli korda!

Ajakiri-Golf-2013-2Ajakiri Golf on sportlik elustiiliajakiri, mis kirjutab kõigest, mis seotud golfiga: golf Eestis ja maailmas; harrastajad ja profimängijad; noored ja veteranid; väljakud ja klubid; treenimine, tehnika ja varustus; võistlused ja statistika; kogemused ja nõuanded nii spetsialistidelt kui ka entusiastidelt; toitumine, psühholoogia ja reisimine.

Huvitavat lugemist jagub ajakirjas aga ka mitte golfi mängijale.

Eelmise aasta viimasest numbrist leiab lugemist armastatud “pärlipüüdjatest” ehk ansambel Karavanist, kes laulmise ja elu nautimise kõrvalt sai Niitvälja golfiväljakule viidud. Veel saab lugeda golfiorbiidilt kaduma läinud vormikandja Hannes Võrno mõtiskluste kohta elust ja golfist. Lisaks annab ajakiri ülevaate Eesti meistrivõistluste kohta ja kirjutab Eesti koondise tegemistest. Ameerikast Jõelähtme golfiväljakule marssaliks tulnud Brett Morrison võrdleb ajakirjas Eestit ja Ameerikat ning golfi õpetusi jagab Enrico Villo.

Liskas leiavad enda golfiväljakult TV 3 saatetiim – Kirsti Timmer ja Veiko Vares, kes kohe golfi mängima pandi.

Kust saab ajakirja osta?

Ajakiri Golf on müügil Statoilides üle Eesti ning suuremates kaubanduskeskustes.

Ajakirja Golf saab osta nendest Selveritest: Aardla, Anne, Hiiumaa, Jaamamõisa, Järve, Kadaka, Kakumäe, Keila, Krooni, Läänemere, Marienthali, Merimetsa, Mustakivi, Paide, Pelgulinna, Pirita, Punane, Rannarootsi, Rapla, Ringtee, Saare, Saku, Suurejõe, Sõbra, Tondi, Torupilli, Vahi ja Veerikult.

Samuti on ajakiri Golf müügil PRISMA ajakirjade letis Kristiines, Lasnamäel, Mustamäel, Rocca al Mares Sikupillis. Lisaks veel Tartu Jõe keskused ja Annelinna Prismas.

Lisaks on ajakiri Golf müügil Hyper Rimi’s Haaberstis, Laagris, Lõunakeskuses, Mustakivis, Narvas, Norde keskuses, Pärnus, Rakveres, Sõpruse Rimi’s ning veel Tartus ja Tallinnas Ülemistel.

Ajakiri Golf on müügil ka Laagri, Peterburi tee, Pärnu, Paide ja Rakvere Maksimarketites!

Ajakirja Golf levitab ka R-kiosk Tallinna Lennujaamas, Tartus Eedenis ja Lõunakeskuses. Lisaks müüvad ajakirja Golf veel Ülemiste Centrum, Viru bussiterminal, Viru Keskus, Rautakesko Tondil, Neste Rocca-al-Mares, Laagris ja ka Forelli ning Kadaka Neste. Ajakiri on müügil ka Balti Jaamas, Tartu Bussijaamas ning mujal R-kioskites.

Veel leiab ajakirja ka Stockmannist.

Tellida saab ajakirja SIIT!

Head Uudised GoodNews