1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Alates tänasest on müügil „Mändjala Jaanituli 2015” piletid
Alates tänasest on müügil „Mändjala Jaanituli 2015” piletid

Alates tänasest on müügil „Mändjala Jaanituli 2015” piletid

Rednex
Rednex

Täna kell 10 tulid müügile Saaremaa suurima jaanitule „Mändjala Jaanituli 2015” piletid. Aastatega on Eesti üheks suurimaks jaanipeoks kujunenud Mändjala Jaanituli Saaremaal, Kuressaare lähedal asuvas looduskaunis Mändjala rannas ja kämpingus, otse rannaliival. Juba seitsmendat aastat toob sel aastal 22.juunil toimuv Mändjala jaanituli kokku parima muusika ning sõbralikud pidulised üle kogu riigi.

Suurel jaanipeol on laval üks 90’ndate suurimaid peobände REDNEX (Rootsi) ning armastatud kodumaised ansamblid TERMINAATOR ja KÕRSIKUD koos lauljanna RENATEga.

Jaaniöödiskot teevad DJ’d Lenny LaVida ja Siim Pohlak (Tre.ee)

Mandjala2014
Mändjala jaanituli 2014

Peo jooksul toimuvad erinevad jaanimängud ja võistlused nii suurtele kui väikestele. Lisaks selgitatakse välja Saaremaa Parim Ratsutaja, Rammumees ja -Naine ning loosi läheb hulgaliselt auhindu.

Mererannas süüdatakse suur jaanituli. Uudisena on sel aastal võimalik otse veepiiril asuvates rannarestoranides head sööki ja jooki nautides jälgida laval toimuvat. Kohapeal on võimalik ööbida nii telklaagris kui ka kämpingumajades.  Öömaja saab pääsmete olemasolul broneerida alates 20. märtsist e-mailil info@mandjala.ee.

Mändjala Jaanituli 2015 piletid on tänasest müügil kõikides Piletilevi müügipunktides ning koduleheküljel www.piletilevi.ee.

Head Uudised GoodNews