1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Alen Veziko esitleb uut kodulehte
Alen Veziko esitleb uut kodulehte

Alen Veziko esitleb uut kodulehte

Alen Veziko  Foto: Ardo Kaljuvee
Alen Veziko
Foto: Ardo Kaljuvee

Armastatud ja populaarse laulja Alen Veziko eluteel toimunud muutused on mõjunud ka isiklikule inforuumile ja nüüd on artistil hea meel teatada, et uus koduleht on kohaks, kus ta saab kohtuda oma fännidega veel enne, kui laulud kontsertidel kajama hakkavad. Aadress ja kohtumispaik on alen.ee.

Alen Veziko ütleb, et koduleht on talle aktiivseks suhtluskanaliks, mis on suunatud ennekõike kuulavatele fännidele – olemas on vajalik ja värske info, saab kuulata muusikat ja leida laulusõnu ning suhelda marketingi teemal.

Foto: Ardo Kaljuvee
Foto: Ardo Kaljuvee

“Olen kodulehe kaudu saanud esinemispakkumisi, teised laulukirjutajad on pakkunud oma loomingut ja fännid on saatnud videoid minu esinemistest,” kirjeldab Alen. Seda, kui vajalik koduleht artistile on, koges juba siis, kui korraldas noorte bändidele kontserte. “Kui koduleht on olemas, oled ka tõsiseltvõetav,” lisab ta.

Muusiku kodulehelt saab lugeda ja kuulata kõike seda, mida ta on öelnud teles, raadios või mis on avaldatud trükimustas. Juba avaleht toob esile uudise, mis polegi enam justkui uudis, sest seda oodati ammu: Alen Veziko esitles uut singlit “Sellel ööl”, millest saab 6. märtsil tutvustatava plaadi “Sinu poole teel” esiklugu.

Alen Veziko  Foto: Ardo Kaljuvee
Alen Veziko
Foto: Ardo Kaljuvee

Kodulehelt leiavad fännid ka Aleni laulude sõnad, mida saab videote toel koos lauljaga esitada. Põhjalikult saab lugeda sellest, kuidas Alen jõudis muusikani ning mida arvavad sellest teekonnast tema ema ja teised lähedased.

Kes tahavad Alen Vezikoga silmast silma kohtuda, saavad infot selle kohta, kus meeldivad taaskohtumised aset leiavad. Mõistagi on olemas kogu teave artisti loomingust, rikkalik pildigalerii lubab naasta esinemistele, uksed on avanud e-pood ja avalehel võtab vastu Aleni särav naeratus.

Artisti kodulehe valmistas meedia-, turundus- ja reklaamiagentuur Mediamarketing Est OÜ (www.mediamarketing.ee), kes on uuendanud ka lauljate Uku Suviste ja Artjom Savitski kodulehti.

“Nii nagu üks korralik ettevõte ei saa ilma koduleheta, ei saa tänapäeval selleta läbi ka artist. Me kõik oleme kuulnud vana head tõde, et koduleht on ettevõtte ja organisatsiooni visiitkaart internetis. Seda on ta ka muusiku puhul. Professionaalne muusik ei saa ammu enam läbi ilma uuendusliku ja informatiivse koduleheta ning omamoodi on see ka artisti austusavaldus ning hoolivust näitav tegu oma muusika austajatele ja fännidele,“ kommenteeris Alen Veziko uue kodulehe valmistanud agentuuri Mediamarketing Est OÜ juht Monika Kuzmina.

Alen Veziko kodulehega saab tutvuda aadressil: http://www.alen.ee/

Head Uudised GoodNews