1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Algab viies hooaeg! „Naabrist parem“ alustab uue saatejuhiga
Algab viies hooaeg! „Naabrist parem“ alustab uue saatejuhiga

Algab viies hooaeg! „Naabrist parem“ alustab uue saatejuhiga

Naabrist parem saatejuhidJuba järgmisel nädalal alustab TV3-s “Naabrist parema” järjekorras viies hooaeg. Sel korral on Alari Kivisaare kõrval saatejuhi rollis Eestimaa kõige ilusam telereporter Keili Sükijainen.

Hooaja avasaates näeme traditsioonilist võtmejooksu, mis on seekord eriti kiire ja pingeline, sest mängus on lisaks kahetoalistele kortertitele ka kaks kolmetoalist.

Osalejate seas on nii noorpaare kui noori peresid ning nende tublisid lapsi. Puudu ei ole ka armsad koduloomad – kassid, koerad ning isegi rääkiv papagoi.

Naabrid armastavad sel hooajal värve ja nii nende stiilid kui karakterid on väga erinevad. Sel hooajal näeme ka rohkem meisterdamist – alates põnevatest seinamustritest ja lõpetades isetehtud mööbliesemetega. Pingutada tuleb rohkem kui eales varem, sest hooaja teises saates saab naabritele osaks uudis, mida keegi poleks osanud oodata.

Endine on Nõmme veerel asuv Kasekodu elurajoon, kuhu naabrid ka sel aastal oma kodusid rajavad. Samuti tõik, et oma unistuste kodu tuleb valmis teha vaid 10 nädalaga.

Keili Sükijanen

Juuni keskel otsesaates publiku poolt parimateks naabriteks valitud paar võidab aga kõige suurema auhinna. Nemad saavad oma kodu hinnast alla krõbeda sissemaksu summa – 16 000 eurot! Korterisse jääb ka kogu saate jooksul soetatud sisustus. Nii küündib auhind mitmekümne tuhande euroni.

„Naabrist parem“ uus hooaeg alustab TV3-s kolmapäeval, 19.04 kell 20.00 algusega.

Head Uudised GoodNews