1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Alustab Kanal 2 fotokonkurss „MUL ON KAKS!“
Alustab Kanal 2 fotokonkurss „MUL ON KAKS!“

Alustab Kanal 2 fotokonkurss „MUL ON KAKS!“

Alustab Kanal 2 fotokonkurss „MUL ON KAKS!“Osale Kanal 2 suurel sünnipäevakonkursil ja võid sõita sõpradega Austriasse suusatama! Kanal 2 tähistab oktoobris sünnipäeva ja sel puhul kuulutame välja fotokonkursi „MUL ON KAKS!“. Peaauhinnaks on imeline suusareis Sinule ja Su seitsmele sõbrale Austria Alpidesse. Auhinna paneb välja Eesti juhtiv reisikorraldaja Novatours.

Kaks on täiuslik number – kaks on paar, kaks on tasakaal ja on kindel, et kaks pead on alati parem kui üks. Mida on sinul kaks? Võib-olla on sul ilus paar silmi? Või on sul kaksikõde? Või leidub sul kodus kaks vinget suuska? Või avastasid metsa alt kaks täpselt ühesugust seent?

Kuidas osaleda? Külasta veebilehte www.reporter.ee/kaks ja sinna oma võistlusfoto. Vali hoolega – mida vaimukam, ägedam, originaalsem võistlustöö on, seda suurem võimalus on võita.

NB! Enne foto lisamist meie keskkonda loe kindlasti läbi konkursitingimused – need leiad samuti kampaanialehelt.

Konkurss toimub 28. septembrist 30. oktoobrini.

Osaleda tasub kindlasti, sest Novatours paneb välja vägagi ahvatleva peaauhinna – nädalase suusareisi kaheksale suusatajate Mekasse ehk Austria Alpidesse!

Igal nädalal saavad möödunud nädalal rahvahääletusel enim hääli kogunud kaks tööd ka vahvad meenekotid Novatoursilt ja Kanal 2lt. Loe lisa kampaanialehelt www.reporter.ee/kaks.

[iframe src=”http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=27947&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews