1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ameerika plaadifirma Ovum tähistab Tallinnas 20ndat aastapäeva
Ameerika plaadifirma Ovum tähistab Tallinnas 20ndat aastapäeva

Ameerika plaadifirma Ovum tähistab Tallinnas 20ndat aastapäeva

joshwink
Josh Wink

Ovum on asutatud Ameerika Ühendriikides Philadelphia nimelises linnas ning omanikuks on DJ Josh Wink. Josh Wink on ka ise rel reedel Tallinnas klubis Privé peaesinejaks enda plaadifirma sünnipäeval. Ovum’i alt on oma lugusid avaldanud ka Eesti edukaim tantsumuusika duo Rulers Of The Deep.

Josh Wink on Philadelphias sündinud DJ, produtsent ja plaadifirma omanik. Ta on üks techno- ja housemuusika teerajajatest, üks tänapäeva tantsumuusika tõelisi ikoone.Wink alustas 80ndate alguses djna, 90ndatel sai ta kuulsaks nii dj kui klubimuusika hittide «Don’t Laugh», «Higher State of Consciousness» ja «I’m Ready» autorina. Wink pani aluse ka enda plaadifirmale Ovum, mis on kuni tänaseni üks olulisemaid ja kvaliteetsemaid tantsumuusika plaadifirmasid.

Josh Winki iseloomustavaks sõnadeks on mitmekülgsus, seda nii dj, produtsendi kui plaadifirma vedajana ja terviklikkus. Üheks tänapäeva tantsumuusika verstapostiks loetakse ka Joshi 2009. aastal ilmunud kauamängivat «When A Banana Was Just A Banana».

Winki loomingus on lisaks kvaliteedile oluline selle värskus – isegi mitmed aastad tagasi tehtud lood kõlavad praegu mängides värskelt ja tänapäevaselt. Josh Wink on muusikamaailmas tegutsenud üle 25 aasta! Ja ühena vähestest 80ndatel alustanud djdest, on ta ka täna tantsumuusika suunanäitajaks.

WTF! toob erinevate muusikastiilidega iga kuu esimesel reedel publiku ette parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. WTF! on vabadus teha kõike seda mis meile ja teile meeldib, olgu siis teemaks d&b, techno, deep house, dubstep või samba! Peaasi, et käed on püsti ja pidu käib!

Lisaks peaesinejatele astuvad alati WTF! üritusel muusikat valima ka ürituse residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi Privé uksed avatakse südaööl.

Head Uudised GoodNews