1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. ANNA OMA HÄÄL! Algas EMA rahva lemmiku valimine
ANNA OMA HÄÄL! Algas EMA rahva lemmiku valimine

ANNA OMA HÄÄL! Algas EMA rahva lemmiku valimine

deezerTäna algas muusikakeskkonnas Deezer Eesti Muusikaauhindade rahva lemmiku valimine, kus parima laulu tiitli eest võistlevad Jüri Pootsman, Elina Born ja Stig Rästa, Ewert & The Two Dragons ja Cartoon.

Kui kõik erinevates kategooriates Eesti Muusikaauhindadele kandideerivad artistid ja albumid valis välja 142-st eksperdist koosnev žürii, siis Deezer EMA 2016 aasta parima laulu valimisel saab kaasa rääkida ka rahvas. Oma lemmiklaulu poolt saab hääletada muusikakeskkonnas Deezer või aadressil http://dzr.fm/emalemmiklaul.

Eestis Deezerit esindava Tele2 tootejuhi Katrin Aroni sõnul jõudsid viie parima laulu tiitli eest võistlevate muusikute hulka eeskätt need nimed, kes ka teistes kategooriates enim silma paistavad. Näiteks Elina Born on kokku esindatud kuues ning Jüri Pootsman ja Ewert & The Two Dragons viies erinevas kategoorias. “Lisaks oma lemmiku toetamisele saab Deezeris kuulata ka kõiki teisi nomineeritud albumeid,” märkis Aron.

Deezer EMA 2016 aasta parim laul selgub 26. jaanuaril peale häälte kokkulugemist. Kõikide hääletajate vahel loositakse välja ka pileteid 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas toimuvale EMA auhinnatseremooniale.

 

Head Uudised GoodNews