1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ansamblid Zetod ja Paabel andsid välja ägedad singlid
Ansamblid Zetod ja Paabel andsid välja ägedad singlid

Ansamblid Zetod ja Paabel andsid välja ägedad singlid

Zetod
Zetod

Eesti folgi raudvara – ansamblid Zetod ja Paabel valmistuvad nädalavahetusel aset leidvaks Viljandi pärimusmuusika festivaliks. Mõlemad bändid tulid selleks puhuks välja ka uute lugudega.

Zetod, kes rahvale rõõmu pakkunud juba üle 10 aasta, on viimasel ajal pigem tagasihoidlikult tegutsenud. “Oleme alates septembrist tõesti palju puhanud ja uusi mõtteid kogunud. See on väga kasulik ja oleme energilisemad kui kunagi varem. Juuni lõpus andsime kontserdi Seto Folgil ja hääletasime selle bändiga oma ajaloo parimaks kontserdiks, panime selle kõik pikema pausi arvele”, kõneleb Zetodega viiulimees Matis Leima.

Paabel
Paabel

Paabel, kes samuti läinud aastal pigem vaiksemalt tegutsenud, on aga läbi teinud uuenduskuuri oma koosseisus. Erko Niidu asemel mängib nüüdsest bändis kitarri Jaan Jaago. “Paabel on olnud pikka aega üks mu lemmikbändidest. Kunagi isegi unistasin nendega mängimisest ja nüüd juhtuski nii. Olen erutatud ja ootan väga esimesi kontserte Viljandi folgil”, kirjeldab tunnet värske paabelloom Jaan Jaago.

Zetod astuvad Viljandi folgil üles ühel korral – reedel kell 22.00 Kirsimäe laval. Paabel seevastu aga kahel korral – reedel kell 00.00 Kaevumäe laval ning pühapäeval kell 14.00 Kirsimäe laval.

Kuula lugusid:

ZETOD – “KIÄ KÄVE KÄÄPÄ PÄÄLE”

PAABEL – “JAKUJEE”

Head Uudised GoodNews