1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Armastatud Eesti inimesed hakkavad Meistri Café Lyonis teenindajateks
Armastatud Eesti inimesed hakkavad Meistri Café Lyonis teenindajateks

Armastatud Eesti inimesed hakkavad Meistri Café Lyonis teenindajateks

Liis Lemsalu

Järgmisel nädalal, 22.-26. jaanuarini toimub Meistri Café Lyonis sotsiaalkampaania „Kohtle teenindajat nagu staari“, kus tuntud ja armastatud Eesti inimesed töötavad kohvikus ettekandjana. Kampaania eesmärgiks on teenindaja ameti väärtustamine ning hea klienditeeninduse märkamine ja tunnustamine.

„Tänavu toimub kampaania „Kohtle teenindajat nagu staari“ juba neljandat korda. Kampaania on iga aastaga järjest populaarsemaks muutunud ning oleme sellele saanud palju positiivset tagasisidet nii klientidelt kui ka meiega koostööd teinud staaridelt,“ rääkis Café Lyoni juhataja ja kampaania korraldaja Iivi Saar. „Soovime kampaaniaga klienditeenindaja ametile tähelepanu juhtida – see töö ei ole kergete killast, sest nõuab suurt kohusetunnet, täpsust, tähelepanelikkust ning väga head suhtlemisoskust. Kutsume noori inimesi julgemalt teenindussektorisse tööle tulema, sest teenindajatöö annab väga hea elukooli, õpetab suhtlema ja hakkama saama väga erinevate inimeste ning situatsioonidega.“

Aili Sturé

Sel aastal osalevad Meistri Café Lyonis (aadressil Meistri 22) toimuvas kampaanias:

Esmaspäeval – 22. jaanuaril, AILI STURÉ ehk Soovika printsess, Sky Plusi soovisaate juht
Teisipäeval – 23. jaanuaril, JÜRI POOTSMANN, laulja
Kolmapäeval – 24. jaanuaril,  LIIS LEMSALU, laulja
Neljapäeval – 25. jaanuaril, RITA RÄTSEPP, näitleja, psühholoog. Kohe kinodesse jõudva mängufilmi “Pilvede all. Neljas õde” Sirje osatäitja
Reedel – 26. jaanuaril, ROLF ROOSALU, laulja, Eesti Laulu poolfinalist lauluga „Show A Little Love“

Staarid töötavad kohvikus igal hommikul kell 9-10.

Jüri Pootsmann

Laulja Liis Lemsalu ettekandja tööd ei pelga, sest on nooremas eas seda ametit taskuraha teenimiseks proovinud. „Usun, et kampaanias osalemine on huvitav kogemus nii minu kui ka klientide jaoks. Peaasi, et nõusid maha ei pilla,“ rääkis Liis Lemsalu.

„Olen ettekandja tööga natuke kursis ja tean, et see ei ole kerge töö. Võtan väljakutse vastu ja püüan anda endast parima,“ ütles näitleja ja psühholoog Rita Rätsepp. „Olin nõus projektis osalema, et juhtida tähelepanu sellele, et me kõik oleme igapäevaelus nii teenuse pakkujad kui ka tarbijad. Pole vahet, mis rollis sa oled, tähtis on, et teed oma tööd armastuse ja austusega. Kui me saame hea teenindusega kaasneva rõõmsa emotsiooni osaliseks ja oleme ise sõbralikud kliendid, on meie kõigi päev kordades toredam. Mõned tööd on nähtavamad, mõned vähem, tähtsad on kõik ametid!“

Rita Rätsepp

Laulja Rolf Roosalu on teenindaja tööga varemgi seotud olnud. “Kui elasin veel Tartus, siis töötasin Vanemuise kontserdimajas klienditeenindajana- rebisin pileteid, avasin uksi ja võtsin garderoobis üleriideid vastu. See oli väga õpetlik kogemus! Oled sundolukorras, kus kohtad igasuguseid inimesi, kel erinevad soovid ja tujud. Pead selle kõigega toime tulema ja võimalikult kiiresti lahendused leidma,“ rääkis Rolf Roosalu. Klientidega suhtlemist Rolf ei pelga. Kui, siis ehk seda, kuidas rohke tellimusega korralikult lauda jõuda.

Rolf Roosalu

Varasematel aastatel on kampaanias osalenud Birgit Sarrap, Ženja Fokin, Urve Palo, Getter Jaani, Kristjan Hirmo, Saara Kadak, Cool D, Yoko Alender, Elina Born, Maris Järva, Grete Klein, Laura Põldvere, Uku Suviste ja Kalle Sepp.

Kohvik, pagariäri ja restoran Lyon on prantsuse stiilis söögikoht, mis pakub ehedaid prantsuspäraseid saiakesi, küpsetisi ning mitmekülgset a la carte menüüd. 2017. aasta lõpus avas Café Lyon kolmanda kohviku Viimsi Äritares. Viimsi Lyonis pakume väga laia valikut hommikusööki nii tervislikkust hindavale kliendile kui ka traditsioonide austajale. Menüüs on palju erinevaid omlette lisanditega, prantslaslikke võileibu, putrusid, ahvatlevaid kreppe. Tervisliku valiku austaja leiab sealt granolat, kinoaputru, värskelt pressitud mahlu, smuutisid. Olemas on eraldi laste- ja beebimenüü, mis on koostatud toitumisjuhiste järgi. Viimsis on ka lastenurk.

Lyoni kohvikud-restoranid on valitud Eesti Parimate restoranide TOP 50 hulka, Lyon on märgitud restoranide giidis White Guide Nordic, Meistri Café Lyon võitis 2016.a Silverspoon gastronoomiaauhinna kui Eesti parim kohvik.

Head Uudised GoodNews