1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Armin van Buureni kontserdi piletid saadaval!
Armin van Buureni kontserdi piletid saadaval!

Armin van Buureni kontserdi piletid saadaval!

Armin van Buuren
Armin van Buuren

Tänasest tulid kõigis kolmes Balti riigis üheaegselt müügile Armin van Buureni Tallinna kontserdi piletid. Maailma tuntuim DJ-artist ja tantsumuusika superstaar Armin van Buuren esineb Tallinna Lauluväljakul Balti riikide ainsa show’ga 29. mail 2015. Tantsumuusikas jumala staatusesse tõusnud artisti jaoks on see esmakordne esinemine Eestis. Maailmastaari varamusse kuuluvad sellised hitid, nagu „This Is What It Feels Like“, „In And Out Of Love“, „Ping Pong“, „Love You More“, „Burned With Desire“, „Going Wrong”, „ Fine Without You “ ja paljud teised.

Eestis toimuv kontsert on lähiriikides ainus ja oma tehnilise lahenduse poolest esmakordne. Artisti Eesti show’d korraldava Monster Music esindaja Tanel Sammi sõnul on Armin van Buureni kontsert tohutu töövõit ja saabuv show sündmus, mille suurust on raske üle hinnata: „Armin van Buuren ja tema meeskond saabub Tallinna Lauluväljakule oma uue ja tehniliselt absoluutset maailmataset peegeldava show’ga. Tuleb artisti liigutustele reageeriv heli-, valguse-, laser- ja püroefektide täiuslik kooskõla, mille on projekteerinud Armin isiklikult, koos oma perfektsionistidest koosneva meeskonnaga.“

Armin van Buuren on 37-aastane Hollandist pärit tantsumuusikaprodutsent ja DJ-artist, kes on valitud maineka DJ MAG TOP 100 hääletusel ainsa inimesena maailmas viiel korral esimeseks, olles seega ametlikult läbi aegade kõige populaarsem DJ-artist planeedil. Armin van Buuren hoiab ka tiitlit Best Global DJ. Tema juhitud iganädalasel raadiosaadetel „ASOT“, mis on eetris 26 riigis, on rohkem kui 20 miljonit püsikuulajat nädalas. Märtsis 2010 tunnustati Armin van Buurenit Hollandi kõrgeima kunstnike autasuga „Gouden Harp“. Tema osalusega on ka maailma edukaim elektroonilise tantsumuusika plaadifirma Armada.

Olles maailma parim DJ-artist, esineb van Buuren maailma suurimatel festivalidel ja suursündmustel. 2010. aasta juulis esines ta Amsterdamis Museumpleinis muljetavaldavalt suure publiku, 200 000 inimese ees, et tähistada koos Hollandi jalgpallimeeskonnaga FIFA World Cup’i finaali jõudmist.

Armin van Buureni tuntumad raadiohitid on „In And Out Of Love“, „Not Giving Up On Love“, „Ping Pong“, „Burned With Desire“,  „Love You More“, „Going Wrong“ , „Fine Without You“ ja „This Is What It Feels Like“, viimane pälvis 2014. a Grammy auhindade jagamisel parima tantsuloo nominatsiooni.

Tallinna Lauluväljakul toimuva Armin van Buureni show pilet maksab aasta lõpuni eelmüügist ostes vaid 39 eurot. Kontserdi piletid on müügil Piletilevis. Kontsert on vanusepiiranguta.

Fakte Armin van Buurenist:

  1. Armin van Buuren on võitnud lugematul hulgal auhindu, muuhulgas DJ Magazine TOP 100 DJ lugejate hääletusel rekordiliselt viiel korral koha number 1: 2007, 2008, 2009, 2010 ja 2012.
  2. Ta alustas muusika produtseerimisega 14-aastaselt.
  3. Hoolimata omandatud juristiharidusest, järgis van Buuren oma unistust hakata professionaalseks muusikuks.
  4. Tema eeskujuks on prantsuse elektroonilise muusika pioneer Jean Michel Jarre.
  5. Van Buuren abiellus 2009. aastal oma kauaaegse kaaslase Erika van Thiel’iga. Paari ühine tütar sündis 2011. aastal ja poeg eelmisel, 2013. aastal.
  6. Van Buuren juhib raadiosaadet „ASOT“, millel on rohkem kui 20 miljonit kuulajat 26 riigis.
  7. 2011. aastal omistati Armin van Buurenile orden Hollandi muusikaekspordi edendamise eest, see on riigi kõrgeim kunstnike autasu Orange Nassau.
Head Uudised GoodNews