1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Artjom Savitski Baltic Sessionil: muusikule tuleb kindlasti tantsimine kasuks
Artjom Savitski Baltic Sessionil: muusikule tuleb kindlasti tantsimine kasuks

Artjom Savitski Baltic Sessionil: muusikule tuleb kindlasti tantsimine kasuks

raud8253Heade uudiste portaal kohtas pühapäeval Baltic Sessioni finaalüritusel tuntud muusikut Artjom Savitskit, kes pole küll professionaalne tantsija, kuid oma lavaesinemistes on ta kindlasti liikuv ja energiline. Artjom räägib sellest, kui oluline on ühendada endas laulja ja tantsija.

Kui palju sa muusikuna tantsuga tegeled, on tantsuoskus muusikule vajalik?

Lapsepõlves olen veidike tantsimisega tegelenud, aga elu jooksul siiski pigem kõrvaltvaatajana seda melu nautinud. Muusikule tuleb kindlasti tantsimine kasuks, see teeb esinemise põnevamaks. Põhiline, et see oleks harmoonias laulmisega ja mōjuks loomulikult.

Milline sinu seos tänavatantsuga? Üldse tantsuga?

Isiklikku seost väga ei ole. Küll aga mu sõpruskonnas leidus inimesi, kes tantsisid break’i. Ja neid jälgida oli ikka ülikihvt!

raud8500

Baltic Sessioni võistlejate hulgas oli sel aastal rohkem välismaalasi kui eestlasi, kes paistsid silma erilise sisemise põlemise ja energiaga. Millist energiat sina soovid oma publikule pakkuda ja kui oluline on show sinu esinemistes?

Minu jaoks on tähtis võita kogu publiku tähelepanu nii, et esinemise lõpuks oleks iga inimene saalis selles ühises energiamullis minuga. Ja show on kindlasti tähtis element, sest niisama omaette lauldes ja publikuga mittesuheldes ei ole see pooltki nii põnev.

Kus sind varsti esinemas näeb?

Juba kolmapäeval, 26. oktoobril ootan kõiki Võrru Club Tartusse.

VAATA GALERIID!

Monika Kuzmina, Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews