1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Artjom Savitski juhib populaarseima eestikeelse raadiojaama edetabelit
Artjom Savitski juhib populaarseima eestikeelse raadiojaama edetabelit

Artjom Savitski juhib populaarseima eestikeelse raadiojaama edetabelit

Artjom SavitskiPopulaarse laulja Artjom Savitski ja bändist Põhja-Tallinn tuntud räppar Kenito lugu “Valin ise oma tee” on juba kolm nädalat juhtinud Eesti kuulataivama raadiojaama Raadio Elmar TOP 3 edetabelit, troonides viimati samuti ülipopulaarsete Elina Borni ja Stig Rästa “Goodbye to yesterday” ning Ott Leplandi “Ajaga võidu” ees.

Artjom ise on oma fännidele järjekindla esikoha eest väga tänulik. “Võib-olla teised vaatavad seda kui igapäevast nähtust, aga minu jaoks on see megasuur asi,” tunnistab artist. “Minu mäletamist mööda pole ükski minu laul kunagi olnud suuremate raadiojaamade tabelites esikohal.”
Artjom lisab, et kuigi ta on kogu aeg muusikat ise kirjutanud, siis selle loo puhul teeb teda õnnelikuks just see, et nii sõnad kui ka muusika on otsast lõpuni tema looming. “Kirsiks tordi peal on muidugi Kenito riimid ja mul hea meel, et inimestele läheb meie sõnum korda,” on Artjom õnnelik selle üle, et “Valin ise oma tee” võitis kuulajate südamed.

Edetabeli esiotsa vallutanud lugu on laulja enese arenemise lugu. “Laul ise valmis mul ülikooli lõpetamise ajal, kui kõigest oligi kopp ees. Samal momendil ma hakkasingi mõtlema, et kui vähesed inimesed tegelikult julgevad minna oma teed ja eristuda teistest. Kui vähesed võtavad oma suuna ja ei tammu mööda samu, juba aastaid sissetallatud jälgi.”

Artjomi siiraid tänusõnu fännidele kuuleb SIIN!

KUULA LAULU!

Head Uudised GoodNews