1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Artjom Savitskil ilmus uus singel “7 roosi”
Artjom Savitskil ilmus uus singel “7 roosi”

Artjom Savitskil ilmus uus singel “7 roosi”

Artjom Savitskil ilus juba viies singel nimega “7 roosi”.

“Loo algeline idee sündis 2012 veebruaris ja inspiratsioon edasi kirjutamiseks tuli alles pool aastat hiljem. Alguses oli laul ingliskeelne, kuid kuna olen endiselt arvamusel, et Eestis tuleks teha eestikeelset muusikat, siis palusin sõnade osas abi Berit Sal-Sallerilt. Arvan, et soundiliselt saime millegi väga huvitavaga hakkama ning loodan, et rahvas võtab uue loo soojalt vastu,” sõnab Artjom rõõmsalt.

“Kui võrrelda uut videot loo “Sinu juurde tagasi” videoga, siis “7 roosi” vajas palju rohkem ettevalmistust ja eeltööd, sest pidime esimeseks võttepäevaks TTÜ tudengimajas ise korraliku lava ehitama. Tiim oli samuti suurem, mis tegi töö raskemaks, kuid samas palju lõbusamaks. Kui asja purki saime, siis ei tahtnud alguses kuidagi reaalsusse tagasi tulla, kuna kogu protsess oli niivõrd fun ja äge!” rõõmustab Artjom.

“Kokkuvõttes läksid video võtted edukalt, kuigi olid päris väsitavad, kuna filmimine toimus öösel – alustasime kell 18.00 õhtul ja lõpetasime 6.00 hommikul – kuid see oli seda väärt!” on Artjom asjaga rahul.

“Kogu tiim koosnes Artjomi headest sõpradest ja tuttavatest, mis tegi video tegemise atmosfääri palju mugavamaks. Filmimine toimus TTÜ Tudengimajas ja G-Star sponsoneeris riietega. Tehnika osas aitas H.L Production. Tegemist on Artjomi 5. singliga, mille muusika kirjutas ta ise ning sõnad tegi Berit Sal-Saller,” selgitab Artjomi manager Katrin Siska.

“Minu tänusõnad lisaks tiimile ja bändile ka hotell Salzburgile, kes lahkesti oma hotellitoas teisel võttepäeval videot filmida lubas,” tänab Artjom.

Head Uudised GoodNews