1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Baltic Sessioni finaalpäevale pääsesid võistlema ka Eesti tantsijad
Baltic Sessioni finaalpäevale pääsesid võistlema ka Eesti tantsijad

Baltic Sessioni finaalpäevale pääsesid võistlema ka Eesti tantsijad

baltic-sessionEile toimus Salme Kultuurikeskuses JJ-Street Baltic Session’i tantsuvõistluste eelvoorud, kus lisaks rekordarvuga võistlejatele oli ka rekordiliselt palju energiat. Tulised heitlused vältasid keskpäevast alates hilisõhtuni.

Sel aastal võistleb Baltic Session’il välismaa tantsijaid rohkem kui eestlasi ning tase on märgatavalt kasvanud. Silmailu jagub kõigile, eriti eksklusiivne oli eile Vogue Ball, mille finaalid toimuvad täna Nordea Kontserdimajas. Show-kategoorias osalesid eile tantsugrupid näiteks Itaaliast, Ungarist ja Venemaalt. Kohtunikel polnud lihtne valida parimaid, kuid otsused on tehtud ja täna astuvad Nordea Kontserdimaja laval üles parimatest parimad kõikides kategooriates!

baltic-session2

Finaalpäevale pääsesid võistlema ka Eesti tantsijad. Poppingu kategoorias pääsesid edasi Wave, Lil Wave ning JJ-Street Poppingu grupi liige Tauri Vosman, krump kategoorias JJ-Street tantsijad Viktor ja Markus, hip-hop kategoorias Wave ning viie parima show-kava hulka pääses JJ-Street Popping.

Kokku osaleb sel aastal üle 800 tantsija ligi 15 erinevas kategoorias.

Head Uudised GoodNews