1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Bart” pianobaaris töötav Karl-Kristjan Kingi lööb kaasa Eesti Laulu poolfinaalis
“Bart” pianobaaris töötav Karl-Kristjan Kingi lööb kaasa Eesti Laulu poolfinaalis

“Bart” pianobaaris töötav Karl-Kristjan Kingi lööb kaasa Eesti Laulu poolfinaalis

Karl-Kristjan KingiPianobaaril “Bart” on juba olemas alalised külastajad ja lisaks klaverimängija Tommasole on üks sealne tõmbemagnet ka aeg-ajalt baarist muusikanautijate ette tulev noor muusik Karl-Kristjan Kingi. Praeguseks teavad paljud tema ande austajad ilmselt ka seda, et noormees pääses Eesti Laulu poolfinaali lauluga “How You Now”.

Karl-Kristjan ütleb, et selle loo nimel sai päris palju unetuid öid ohverdatud, sest idee tekkis alles kuskil oktoobri keskpaigas, aga lugu pidi olema valmis 1. novembriks. “Seega ei olnud meil aega just priisata,” sõnab ta.

Koos Karl-Kristjaniga koos on laval ka muusika ja sõnade kaasautorid Hugo Martin Maasikas ja Maian Lomp. “Hugoga oleme muusikat teinud juba päris kaua aega, ei oskagi täpselt aastates seda pakkuda. Maianiga tutvusin aga läbi Hugo, kes oli temaga juba koos varem muusikat teinud. Maian on meie noor pesamuna,” tutvustab muusik oma kaaslasi.

Kolmiku nimel kinnitab Karl-Kristjan Kingi, et erilisi ootusi neil väga ei olegi. “Lähme lihtsalt ennast nautima — tuleb, mis tuleb!” ütleb ta. Seni aga võib teda vähemalt korra nädalas “Bart” pianobaaris töötamas ja esinemas näha ning seal on ta ka sel reedel.

Head Uudised GoodNews