1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Bob Sinclar klubis Vabank juba sel reedel
Bob Sinclar klubis Vabank juba sel reedel

Bob Sinclar klubis Vabank juba sel reedel

Bob Sinclair18. aprillil esineb Tallinna klubis Vabank maailmakuulus DJ Bob Sinclar, keda saadavad DJ Widenski, õhuakrobaadid ja kaunid baleriinid.

Õhtu peastaar Bob Sinclar, kes on teinud koostööd selliste tuntud artistidega nagu Madonna, Moby, Sean Paul ja Jamiroquai, on rahvuvaheliselt tuntud ja tunnustatud tantsumuusika diskor. Tema stiili iseloomustavad märksõnad “rahu, armastus ja house-muusika”, mis kajastuvad tema arvukatel avaldatud albumitel ja üle terve maailma toimuvatel live-esinemistel.

Klubi Vabank transformeerub sel õhtul tõeliseks peomekaks – kõik tavapärane võtab uue näo ja kuju! Suurejoonelise sündmuse raames on omavahel ühendatud kolm Vabaduse väljaku ääres asuvat maja – klubi Vabank, kokteiliklubi Bibabo ja kohvik Wabadus. Külalised saavad vabalt liikuda kolme maja vahel; kogu õhtut kantakse klubi Vabank peasaalist suurtel ekraanidel üle teistesse ruumidesse.

Üritust toetab Hennessy, kes pakub esimestele saabujatele kevadiselt värskeid kokteile ja ootab teid Ardo Kaljuvee professionaalse kaamerasilma läbi fotoseina taustal meeleolukat õhtut jäädvustama.

Liitu üritusega Facebookis

Soodushinnaga piletid on müügil Piletilevis
Limiteeritud arv pileteid tuleb müügile kohapeal: tavapilet 49€ / VIP-pilet 69€

Klubi Vabank on Tallinnas tegutsenud aastast 2010, Tartus avas klubi Vabank uksed 2013. aasta aprillis. Tegemist on esimese ja ainsa klubiga Eestis, mis tegutseb sama nime ja sarnase ilmega kahes Eesti suurimas linnas.

Head Uudised GoodNews