1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Coca-Cola Plazas avati kinosaal iSense
Coca-Cola Plazas avati kinosaal iSense

Coca-Cola Plazas avati kinosaal iSense

Forum Cinemas avas täna uuendatud kinosaali Isense, mis toob sarnaselt teiste Euroopa riikidega Eestisse uudse filminäitamise kontseptsiooni.

Seni Scape’i saalina tegutsenud Coca-Cola Plaza suurim kinosaal kannab pärast uuenduskuuri nime Isense. „Isense’i kontseptsiooni toomine Coca-Cola Plazasse annab lisaks veelgi värskemale saali sisule meie kinole üle Eurooopa tunnustatud ja teada kvaliteedimärgi,“ ütles Forum Cinemas Baltikumi tegevjuht Kristjan Kongo.

Odeon Groupi väljatöötatud üle Euroopa kasutusel olev kontseptsioon tähendab teravat ja erksate värvidega pilti, luksuslikke nahktoole, seinasuurust ekraani ja Dolby Atmose helisüsteemi. „Isense’i kinosaalid avati märtsi alguses ka paljudes teistes Euroopa riikides, teiste seas Soomes, Lätis ja Leedus,“ lisas Kongo.

Uuendamise käigus muudeti Coca-Cola Plaza suurima saali sisustust ja valguslahendust. „Klientide jaoks on üha määravamaks mugavus, mis on ka Isense’i kontseptsiooni teravik  – mõnusa filminautimise pakkumine,“ märkis Forum Cinemase tegevjuht.

Isense’i saali piletihinnad jäävad samale tasemele seni Coca-Cola Plaza suurimas saalis kehtinutega.

Head Uudised GoodNews