1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Coca-Cola Plazas linastub aprillis kõikide romantikafilmide eeskuju „Tuulest viidud“
Coca-Cola Plazas linastub aprillis kõikide romantikafilmide eeskuju „Tuulest viidud“

Coca-Cola Plazas linastub aprillis kõikide romantikafilmide eeskuju „Tuulest viidud“

Coca-Cola Plaza toob 3. aprillist kõikidel selle kuu kolmapäevadel kinolinale „Tuulest viidud“, mis on hääletatud maailma parimaks filmiks ja toonud sisse ka aegade suurima kassatulu.

1939. aastal linastunud klassikateos võitis kaheksa Oscarit. Eepiline film on söövitanud end filmimaailma ajalukku kui kõikide romantikafilmide etalon.

„Juba Max Steineri loodud tunnusmuusika on tänapäevalgi esimestest taktidest paljudele äratuntav, rääkimata arvukatest Clark Gable’i ja Vivien Leigh’ mängitud peategelaste tsitaatidest. Lisaks sellele, et film on hääletatud üheks kõigi aegade parimaks filmiks, peetakse seda inflatsiooni arvesse võttes kõigi aegade suurima kassatuluga linateoseks,“ märkis Forum Cinemase programmispetsialist Henryk Johan Novod.

„Toome kinno digitaalselt taastatud versiooni ja lausa kristallselges 4K-resolutsioonis,“ lisas Novod. Filmi esilinastusel 3. aprillil Coca-Cola Plaza suurimas Isense’i saalis teeb linateosele sissejuhatuse Eesti Filmiajakirjanike Ühingu esimees Andrei Liimets.

“Tuulest viidud” räägib Ameerika iseseisvussõja koidikul toimuvatest sündmustest, kui rikkal, ilusal ja enesekesksel naisel Scarlett O’Haral (Vivien Leigh, kes võitis rolli eest Oscari) on justkui kõik siin ilmas olemas, kuid lähenev sõda paiskab kõik segi. O’Hara peab koos hoidma nii oma perekonna äri kui ka lahti harutama armastuse sasipuntra, millesse on segatud  Ashley Wilkes (Leslie Howard) ja Rhett Butler (Clark Gable).

Film linastub inglise keeles ilma subtiitriteta!

Filmi pikkus: 3 tundi 58 minutit.

Head Uudised GoodNews