1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Dave Benton korraldab sõpradega piduliku galakontserdi “Golden Classics”
Dave Benton korraldab sõpradega piduliku galakontserdi “Golden Classics”

Dave Benton korraldab sõpradega piduliku galakontserdi “Golden Classics”

30. novembril algusega kell 19.00 toimub Salme Kultuurikeskuses muusik Dave Bentoni galakontsert “Golden Classics”, milles löövad kaasa ka tema tütred Sissi Nyala ja Lisa Jennifer, Eesti üks tuntumaid lauljaid Karl Madis, laulja, helilooja ja muusikaliartist Kelli Uustani, Kuuba päritolu muusik Jesus Montero, mitmekülgne interpreet, helilooja ja kitarripedagoog Boris Bagger Saksamaalt ning paljude tiitlitega pärjatud maailmanimega ladina tantsude meistrid Valeria ja Anton Semenovid Moskvast.

“Golden Classics” on pidulik ja stiilne galakontsert, kuhu Dave kutsub kokku oma muusikutest sõbrad, et üheskoos esitada Kuldseid hitte ehk kõigi poolt armastatud ajatuid klassikalisi laule. Esitlusele tulevad lood Georg Otsa, The Beatlesi, Andrea Bocelli, Barbara Streisandi, Raimond Valgre, Elvis Presley ja paljude teiste kuulsate artistide repertuaarist.

„Nimi Golden Classics on tingitud repertuaarist, mis kontserdil esitusele tuleb. Kuldseks klassikaliseks palaks saab nimetada laule, mida mängitakse sajandeid ja need teosed on ikkagi endiselt ajatud ja armastatud,“ selgitab Dave Benton. „Inimesed teavad neid ja mis veel tähtsam, nad naudivad nende meloodiat generatsioonist generatsiooni.“ Ta toob näitena ansambli The Beatles lugu „Yesterday“ ja Nat King Cole „Unforgettable”.

Teiste hulgas esineb kontserdil ka Eesti üks populaarsemaid muusikuid Karl Madis, keda Dave`ga seovad nii tööasjad kui ka rida mõnusaid seiku nende varasemast koostööajast. Nii on Karl saatnud Dave`i suupillil laulu „Kui jaamast lahkub rong“ esitlusel, koos on tehtud jõuluplaati ja esinetud tuuridel. „See, kuidas Dave lavale läheb, see, kuidas ta laval seisab, see, kuidas ta inimestega suhtleb, see kõik on hästi soe ja väärikas,“ kirjeldab Karl. Ühe kontserdil eeldatavalt esitatava loona oma loomingust nimetab ta laulu “Olen noor”.

Karl Madis

Dave Bentoni sõnul on kõik inimesed oodatud nautima head muusikat, seltskonda ja atmosfääri, kus kokku saavad hea muusika ja võrratud esinejad.

Piletid müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews