1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Depeche Mode’i Vilniuse kontserdile tulid müüki uued piletipaketid
Depeche Mode’i Vilniuse kontserdile tulid müüki uued piletipaketid

Depeche Mode’i Vilniuse kontserdile tulid müüki uued piletipaketid

27. juulil esineb Vilniuses, Vingis Parkis ansambel DEPECHE MODE, kes on saavutanud kultusbändi staatuse kogu Euroopas ja Ameerikas. Leedu välikontsert saab olema Inglise trio ainsaks esinemiseks Balti riikides aastal 2013. Show leiab aset Depeche Mode’i uue maailmaturnee raames. Lisaks müügis olevatele seisukohapiletitele tulid täna Eestis müüki VIP- ja Varajase sissepääsu piletipaketid.

«Kuna mõlema, nii premium’i kui tavalise fänntsooni piletid Depeche Mode’i Vilniuse esinemisele müüdi pool aastat enne kontserti läbi, otsustasime lisaks Leedule panna ka Läti ja Eesti Ticketprosse müüki Varajase sissepääsu paketid, mille omanikud saavad lisaks erinevatele boonustele nautida Inglise kultusbändi kontserti fänntsoonist. Samuti tulid täna Eestis müüki ka VIP-istekoha paketid, mis on mõeldud kõige nõudlikumale kontserdi külastajale,» kommenteeris BDG Musicu peapromootor Eva Palm.

Varajase sissepääsu (Early Entry) piletipakett sisaldab seisupiletit, mis tagab sissepääsu ka tavalisse fänntsooni, eksklusiivset maailmaturnee kingitust ning spetsiaalset kaelakaarti ja käepaela. Selle paketi omanikud saavad kontserdipäeval Vingis Parki kontserdialale sisse enne teisi, et endale parim koht valida. Varajase sissepääsu pakette müüakse vaid 400 tükki ning selle hinnaks on 116 eurot.

VIP-istekoha pakett sisaldab istekohta VIP-tribüünil, millelt avaneb suurepärane vaade lavale. VIP-istepileti omanikud saavad kontserdipaika eraldi VIP-väravast. Tulles kontserdile autoga, on antud VIP-paketi omanikust autoomanikule reserveeritud tasuta koht VIP-parklas. Samuti korraldatakse selle paketi omanikele transfer-teenust parklast kontserdipaika ning tagasi. Enne kontserti pakutakse VIP-paketi omanikele tervitusjooki ja maitsvaid suupisteid. VIP-piletipaketi hinnaks on 289 eurot.

Head Uudised GoodNews