1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti armastatud lauljad esitasid Disney joonisfilmide parimaid hitte
Eesti armastatud lauljad esitasid Disney joonisfilmide parimaid hitte

Eesti armastatud lauljad esitasid Disney joonisfilmide parimaid hitte

Fotod: Baltic Melody

Eile andsid Eesti tippartistid Saku Suurhallis suurejoonelise kontsertetenduse, kus esitati nii uuemaid kui vanemaid palavalt armastatud Disney filmimuusika hitte. Laval kõlasid tuttavad lood “Aladdinist”, “Lõvikuningast”, “Väiksest Merineitsist” kui ka paljudest teistest Disney joonisfilmidest.

Artistid ise peavad Disney filmimuusikat väga oluliseks ning sedavõrd suurel laval üles astumine pakkus suurt rõõmu. “Olen Disney multifilmidega üles kasvanud ning need on osa minu lapsepõlvest,” meenutas Ariadne, kes on juba 5-aastasest saadik joonisfilmidest tuntud lugusid armastanud ja laulnud. Eile kehastus Ariadne laval nii printsess Annaks animatsioonist “Lumekuninganna ja igavene talv” kui ka Rapuntsliks.

“Mu lemmik Disney joonisfilmid on kahtlemata “Kaunitar ja Koletis” ning “Väike Merineitsi”,” rääkis Tanja, lisades, et on väga suur Disney austaja. “Mulle meeldivad just eelkõige karakteriga rollid ning multikad, kus need hästi välja joonistuvad. Näiteks “Väikse Merineitsi” joonisfilmis on väga äge särtsakas kaheksajalast nõid Ursula.”

Kontserdi korraldaja, Saku Suurhalli ürituste juhi Mario Ostniku sõnul oli väikeste külaliste vaieldamatu lemmiklugu kontserdil aga Nele-Liis Vaiksoo poolt esitatud “Let it Go” ehk “Olgu nii”, mis on üks uuematest Disney filmimuusika hittidest.

Nele-Liisi ise rääkis, et kuninganna Elsa loo esitamine oli äärmiselt tore ja positiivseid emotsioone pakkuv. “See lugu on palavalt armastatud üle kogu maailma ja oli väga armas näha, kuidas lapsed laulu ajal kaasa tantsisid. Paljude tüdrukute unistus on olla printsess ning nüüd sain ka ise selles rollis üles astuda,” ütles Nele-Liis.

Disney filmimuusika kogupershow’l astusid üles Tanja, Birgit, Getter, Liis Lemsalu, Ott Lepland, Laura Prits, Rasmus Rändvee, Nele-Liis Vaiksoo, Uku Suviste, Ariadne, Mart Sander, Dave Benton ja Mikk Saar. Neid saatis laiendatud koosseisus showbänd Swingers. Kogupereshow pakkus elamust nii kaunite visuaalide, värvilise lavashow kui ka särtsakate tantsijatega tantsukoolist Twist.

Laule esitati hittanimatsioonidest “Lõvikuningas”, “Aladdin”, “Tarzan”, “Kaunitar ja Koletis”, “Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi”, “Rapuntsel” ja loomulikult miljonite lemmik “Lumekuninganna ja igavene talv”.

Head Uudised GoodNews