1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Eesti esimeses vegan saates “Ela hästi” osaleb ka Simona ja Jään Tätte pisitütar
Eesti esimeses vegan saates “Ela hästi” osaleb ka Simona ja Jään Tätte pisitütar

Eesti esimeses vegan saates “Ela hästi” osaleb ka Simona ja Jään Tätte pisitütar

Septembris alustas Tallinna TV-s loomasõbralikku ja empaatilist maailmavaadet tutvustav saade “Ela Hästi”. Hooaja teises saates osaleb üllatuskülalisena ka Simona ja Jaan Tätte pisitütar Vivian.

“Algselt oli meil planeeritud Simonaga jutustamine tema pere loomasõbralikest valikutest ning hiljem toorvegan toidu tegemine, sest Simona on imeline taimetoidu kokk. Simona saabus võttele koos pisibeebiga ning kui selgus, et laps kohe üldse pole nõus kaamera taga olema, otsustasime jooksvalt teha saate koos temaga. Simona tütar Vivian oli ema juuresolekul loomulikult kohe rahul ning asus samuti aktiivselt saates toidutegemisel abiks,” räägib “Ela Hästi” saatejuht Liisa-Indra Pajuste.

“Kunagi, kui toorvegan toit ja veganism Eestis alles lapsekingades olid, alustasin Kõrge Vibra Köögiga, kus tegime toite, mille eesmärk oli inimestele head ja kerget olemist luua. Nüüd olen peamiselt küpsetatud toidul ja vahel tarbin ka loomset, kuid püüan olla teadlik tarbija. Loomade asjatut tapmist ma ei poolda,” tutvustab kaunis Simona oma vaateid peatselt eetris olevas saates.

“Taimsed valikud on minu jaoks olulised. Keskkonnateadlikke ja loomasõbralikke väärtusi soovin kindlasti ka oma lastele edasi anda,” jutustab Simona.

23. septembril ehk juba sel laupäeval eetris olevas saates avab Simona Tätte oma elustiili ja maailmavaate tagamaid ning vaatajate silme all valmib ka tema laste üks lemmikretsept, kus on üllatav salajane koostisosa!

Lisaks näeb saates ka Tallinna 32. Keskkooli, kus juba üle aasta on koolisööklas kogunud populaarsust maitsev vegan toit.

Saade “Ela Hästi” on Tallinna Televisiooni eetris sel laupäeval kell 10, kordus esmaspäeval kell 19.05.

Head Uudised GoodNews