1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti kinoekraanidel näeb Rokkbänd Muse eksklusiivset kontserti
Eesti kinoekraanidel näeb Rokkbänd Muse eksklusiivset kontserti

Eesti kinoekraanidel näeb Rokkbänd Muse eksklusiivset kontserti

Fotod: Hans-Peter van Velthoven

Mitu plaatinaplaati ja hulgaliselt auhindu pälvinud ning parimaks live-bändiks nimetatud Muse tuleb juuli keskel Forum Cinemas kinode ekraanidele oma ambitsioonika ja eriefektidest pungil maailmaturnee kontsertfilmiga „Muse: Drones World Tour“.

Forum Cinemas kinodesse Tallinnas, Tartus ja Viljandis on nüüd müügile tulnud  ennenägematute lavašõude poolest tuntud Briti rokkbändi Muse kontsertfilmi piletid.

Rokkkollektiiv viis 2015. ja 2016. aastal läbi ambitsioonika maailmaturnee „Drones“, mille raames anti erinevates maailma paikades, kaasa arvatud Riias, enam kui 130 kontserti. Turneel esines bänd kontserdiala keskel asuvas „ringis“ nii, et lavakujundus ja lava konfiguratsioon võimaldasid fännidele pakkuda täieliku, 360-kraadise, meeliköitva audiovisuaalse kontsertelamuse. Mitme šõu käigus filmitud ja salvestatud kontsertfilm pakub nüüd ka siinsetele fännidele eriefekte, mida ei ole iial varem nähtud ning lisaks sissejuhatavas osas bändi liikmete endi mõtteid ja kommentaare. Muse on ansambel oma parimates aastates ning filmiga luuakse unustamatu elamus, mille efektid ja mõju tuleb välja just suurelt ekraanilt ja kvaliteetse heli abil.

Bänd esines kontserdiala keskel asuvas „ringis“ nii, et lavakujundus ja lava konfiguratsioon võimaldasid fännidele pakkuda täieliku, 360-kraadise, meeliköitva audiovisuaalse kontsertelamuse.

„Muse: Drones World Tour“ visuaalses kontseptsioonis on kesksel kohal lava ja publiku kohal lendavad droonid ning hiiglaslikud projitseeritud kuvandid, mis on interaktsioonis laval olevate bändi liikmetega. LED-tulede ja laseritega vaatemäng on Muse’i tunnustatud repertuaarile ideaalseks täienduseks. Tuntuimate turneel kõlanud lugude seas on loomulikult ka „Psycho“, „Madness“, „Uprising“, „Plug in Baby“, „Supermassive Black Hole“ ja „Knights of Cydonia“.

Ajalehes New York Times on Muse’i kontserti kirjeldatud „lõputu eelmänguna, millele järgneb üks tipphetk teise järel – just seda püüab Muse’i kontsert pakkuda kõikvõimalike vahendite abil“.

Erakordne kontsertfilm “Muse: Drones World Tour” toimub eksklusiivselt vaid ühel õhtul, 12. juulil, Forum Cinemas kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Centrum. Coca-Cola Plazas saab kontserti nautida Scape saalis või A. Le Coq Sviidis ning nii Scape saalis Tallinnas kui ka Viljandi Centrumis kanduvad helid üle eriti kvaliteetse Dolby Atmos abil.

Head Uudised GoodNews