1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. “Eesti kõige-kõige” alustab täna!
“Eesti kõige-kõige” alustab täna!

“Eesti kõige-kõige” alustab täna!

Eero Reinu

Täna kell 20 jõuab Kanal 2 ekraanile põneva ja silmaringi avardava “Eesti kõige-kõige” uus hooaeg. Eksperimendisaadet juhtiv Eero Reinu paneb end proovile nii maal, merel kui õhus ja tunneb huvi kõige selle vastu, mis on Eestimaal rekordihõngulist.

Milline on Eesti kõige kallim iluoperatsioon? Kus asub kõige suurem romula? Kes on meie hulljulgeimad motokaskadöörid? Kes on Eesti kõige tugevam naine? Seda ja palju muud põnevat näeb teisipäeviti kell 20 uudishimulike lemmiksaates “Eesti kõige-kõige”.

Seoses sellega nihkub politseisaade „Krimi“ senisest pool tundi hilisemaks ja algab tänasest kell 20.30. Pärast seda, kell 21 on eetris „Kriminaalne Venemaa“ ja 21.35 stardib uus põnevussari „Nikita“.

„Nikita“ on verivärske põnevik surmamõistetud noorest kaunist naisest Nikitast, kellele tehakse erakordne pakkumine. Salajane valitsusagentuur pakub talle vabadust, aga selle hinnaks on uus elu tipptasemel palgamõrvarina. Kui Nikita ülemus ta reedab ja tema armastatu hävitab, alustab Nikita oma tööandjate vastu eluohtlikku kassi-hiire mängu…

“Eesti kõige-kõige” on Kanal 2 ekraanil täna kell 20, kohe pärast “Reporterit”.

Head Uudised GoodNews