1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Eesti Päevalehe edetabeli järgi on parim minister Urmas Paet
Eesti Päevalehe edetabeli järgi on parim minister Urmas Paet

Eesti Päevalehe edetabeli järgi on parim minister Urmas Paet

UrmasPaet
Välisminister Urmas Paet

Eesti Päevalehe korraldatud veebiküsitluse põhjal on kõige tublim minister välisminister Urmas Paet ja talle järgnes peaminister Andrus Ansip.

Vastajad tõid Paeti puhul esile, et ta tutvustab Eestit paljudes maades ja kaitseb Eesti huve, samuti Tai kuningriigiga viisavabaduse saavutamist ning piirilepingut Venemaaga. “Efektiivne ja väärikas välispoliitika. Tasakaalukas ja rahulik, kuid mõjuvõimas poliitik,” kirjutas leht.

Paeti suurimate ebaõnnestumiste seas nimetati aga samuti piirilepingut Venemaaga. Nõrgaks peeti ka välispoliitikat Venemaa suhtes.

Paetile ja Ansipile järgnesid edetabelis rahandusminister Jürgen Ligi, justiitsminister Hanno Pevkur, põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder, haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo ja kaitseminister Urmas Reinsalu.

Edetabeli teises osas on majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, sotsiaalminister Taavi Rõivas, keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus, siseminister Ken-Marti Vaher, regionaalminister Siim Valmar Kiisler ja viimasel kohal on eelmise aasta lõpul ametist lahkunud kultuuriminister Rein Lang.

Head Uudised GoodNews