1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Eesti parim pagar” alustas uut hooaega magusa avapeoga
“Eesti parim pagar” alustas uut hooaega magusa avapeoga

“Eesti parim pagar” alustas uut hooaega magusa avapeoga

Fotod: Kalev Lilleorg

Eestlaste kõige lemmikum küpsetuslahing „Eesti parim pagar“ alustab oma 3. hooajaga! Selle tähistamiseks toimus Kadrioru imearmsas Katharinentali kohvikus suur ja maitsev avapidu, kuhu olid kokku tulnud saatejuht Alari Kivisaar, kohtunikud – koogikuninganna Angeelika Kang-Osula, kulinaarne võlur Ants Uustalu, saate produktsioonimeeskond ja pagarid ise.

Pagarisaate 3. hooaeg toob televaatajani kindlasti head maitsed, põnevad retseptid ja kasulikud küpsetamisnipid. Olgugi, et ülesannete välja mõtlemisel olid kaasatud ka kohtunikud, jagus neilegi saate salvestustel üllatusi kuhjaga.

„Üllatusülesanded on olemas ja tundub, et showd on saates kõvasti,“ kommenteeris Angeelika Kang-Osula.

„Loomulikult tehnilised ülesanded üllatasid kohati isegi meid, et kuidas seda asja on võimalik retsepti järgi teha. Mul 2-3 korda jäi suu lahti, et kas tõesti nii saab ka seda teha. Need kooslused, mis minu peas pole enne töötanud, toimisid selles saates,“ sõnas Ants Uustalu.

Igas saates saabub kööki ka ootamatu üllatuskohtunik, kelleks on mõni väga tuntud ja vaatajate poolt palavalt armastatud koogisõber – Tanja Mihhailova, Vahur Kersna, Getter Jaani, Karin Rask, Mart Sander, Erik Orgu, Liisi Koikson jpt.

„Viimane hooaeg tuleb väga põnev, sest meil on saates nii mehi kui ka naisi, väga meisterlikke ja emotsionaalseid osalejaid ning väga põnevaid retsepte. Inimestel oli aega enne saadet mitu kuud ette valmistada, seega kõik on meisterlikult viimistletud – on midagi nii silmale kui ka igale maitsele. Hobikokkade valik Eestis on väga suur ja inimestele süüa teha meeldib ja nüüd on oma oskuseid ja ilu- ja maitsemeelt tuldud saatesse ka teistele näitama,“ kommenteeris saate produtsent Margus Sikk.

„Eesti parim pagar“ alustab uue hooajaga täna kell 20.00 TV3s!

Head Uudised GoodNews