1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eesti televaatajad näevad Ameerika Supermodelli värsket hooaega
Eesti televaatajad näevad Ameerika Supermodelli värsket hooaega

Eesti televaatajad näevad Ameerika Supermodelli värsket hooaega

America's_Next_Top_Model,_S19_-_image_77. jaanuaril algusega kell 18:00 esilinastub Sony Entertainment telekanalil armastatud supermodelli Tyra Banksi poolt juhitava tõsieluseriaali „Ameerika Supermodell“ 18. hooaeg.

Uus hooaeg kannab alapealkirja Briti Invasioon – 14 modellimaailma tippu pürgija hulgas on ka seitse Briti Top Model saates osalenut. Võistluspinges vastupidamine on nüüd oluliselt keerulisem, kuna tüdrukute kultuuriline eripära loob koos elamise ning igapäevase suhtlemise oluliselt keerulisemaks. Nii on ka igapäevased võistlused suuresti seotud teise kultuuri tutvumise ja tundmaõppimisega.

Saate võitja saab auhinnaks modellilepingu USA suurima modelliagentuuri LA Models/NY Model Managementiga, külalisreporteri koha ajakirjas Extra, moeseeria Itaalia Vogue’is, kaanenäo ANTM parfüümiseeriale „Dream Come True“ ja lepingu kosmeetikafirmaga Cover Girl väärtuses 100 000 dollarit.

Tavapäraselt on 18. hooaja kohtunike esiotsas armastatud supermodell Tyra Banks, fotograaf Nigel Barker ja J. Alexander. Uue tulijana hindab modellihakatisi teravmeelne PR-spetsialist Kelly Cutrone.

Q'Viva!_The_Chosen_-_image_9SET telekanali jaanuarikuu programm pakub värsket meelelahutust ka talendiotsingusaadete austajatele. Pühapäeval, 5. jaanuaril kell 19:10 alustab legendaarsete popstaaride Jennifer Lopezi ja Marc Anthony juhtimisel „Q’Viva! Väljavalitu“, kus mõlemad kohtunikud koos koreograaf Jamie Kingiga rändavad mööda Ladina-Ameerikat, et leida kontinendi kõige andekamaid tantsijaid, lauljaid ja akrobaate. Ekstravagantsete kohtunike juhtimisel on saade täis Ladina-Ameerikale kohast emotsionaalsust ja seksapiili, kust ei puudu ka pisarad ning erimeelsused nii kohtunike kui võistlejate seas.

„Ameerika Supermodelli“ 18. hooaeg alustab Sony Entertainment telekanalil teisipäeval, 7. jaanuaril kell 18:00. „Q’Viva! Väljavalitu“ pühapäeval, 5. jaanuaril kell 19:10.

Eesti televaatajatele on Sony Entertainment telekanal nähtav Elioni, STV, Telseti ja Starmani vahendusel, samuti ZuumTV omanikele. Lisaks Hollywoodi juhtivate filmistuudiote filmidele pakub kanal juunis televaatajatele sarju nagu “Sissi”, “Violetta”, “Will ja Grace”, “Minu köök on parim” jt.

Head Uudised GoodNews