1. Avaleht
  2. Galerii
  3. „Eesti tippmodell“ ootab eriti palavalt blondiine!
„Eesti tippmodell“ ootab eriti palavalt blondiine!

„Eesti tippmodell“ ootab eriti palavalt blondiine!

Foto: Marion Pettai
Foto: Marion Pettai

„Blondiinid – lumivalged, liivakarva, maasikablondid. Otsime oma Raja Teelesid ja Cathy Tullkviste,“ selgitab „Eesti tippmodelli“ peatoimetaja Katrin Pauts. Lisaks oodatakse väga castingule punapäid „Loomulik tedretähniline punapea võtab moefotograafi hoobilt põlvist nõrgaks,“ teab Pauts.

„Eesti tippmodelli“ casting on täies hoos. Žürii on mõned kandidaadid juba ka vaibale palunud, mõnega neist kohtume tänases „Suvereporteris“, mis algab kell 20 Kanal 2s.

„Kõige rohkem kandideerib praegu 18-19aastasi pikajuukselisi brünette, kes on omavahel nii sarnased, nagu oleksid õed,“ ütleb Pauts. „Pikad tumedad kiharad ja tugev kulmujoon näib olevat praegu Eestis väga trendikas. Ehk on põhjusteks välismaised eeskujud nagu realitytähest trendiloojaks tõusnud Kim Kardashian või Briti hertsoginna Catherine?“ arutleb Pauts.

„Sel aastal on meie vanusepiirang 18-28, aga ülemine latt on üsna paindlik. Me ei lükka tagasi ka 30-aastasi ja veel pisut vanemaid. Eriti kehtib see meesmodellide puhul, kelle puhul “kõrge” vanus kipub hoopis eeliseks olema. Meie fotograafid on rõhutanud, et vanemaid osalejaid on huvitavam pildistada. Et elukogenum inimene ongi sisukam ja sügavam, võidab ka televaataja. Eriti oodatud ongi castingule inimesed vanuses 20+, meeste puhul isegi 25+.

Loe rohkem modellisaate blogist, ankeedi leiad SIIT.

Vaata ka “Suvereporterit” kell 20!

VAATA GALERIID!
Fotod: Marion Pettai

Head Uudised GoodNews