1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Eksklusiivne! Huraxi laulja Ragnar Huoponen: laul „Ingel“ sündis tänutundest
Eksklusiivne! Huraxi laulja Ragnar Huoponen: laul „Ingel“ sündis tänutundest

Eksklusiivne! Huraxi laulja Ragnar Huoponen: laul „Ingel“ sündis tänutundest

Ansambli Hurax laulja Ragnar Huoponen võttis jõulu eel sahtlist laulu „Ingel“ ja koos pianist Kadri Lepiku ning viiuldaja Tiina Kondioga valmis sellest videolugu.

Kuidas sündis laul „Ingel“?

Inglilaul sündis suurimast positiivsest emotsioonist, tänutundest. Selle loo puhul on rõhk sõnumil. Laulu algusvariandi lõin juba juuni lõpus, ühel tavalisel nädalapäeval autoroolis olles hakkas peas viis jooksma ja üsna kiiresti valmisid ka sõnad. Aga et oli väga kiire aeg, jäi laul esialgu sahtlisse. Novembri algul aga ristusid mu teed mitme aasta järel Kadriga, kes on pianist. Laulsin talle inglilugu, talle väga meeldis selle lihtne sõnum ja ta kirjutas klaveriseade. Idee viiul juurde võtta järgnes kiirelt. Tagantjärgi mõeldes on mul hea meel, et laul jäi just aasta lõppu. Öeldakse, et jõulud on inglite aeg. Soovin siinkohal südamest tänada Kadri Lepikut ja Tiina Kondiot!

Kes sinu eluteel veel need inglid on, kelle eest tänulik oled?

Ma olen väga tänulik kõikidele inimestele enda ümber. Esmajoones oma perele ja inimestele, kellega igapäevaselt kokku puutun. Nende toetus on andnud palju jõudu ja tahtmist jõuda sinnani, kus ma täna olen.

Kas see laul räägib kindlast inimesest? Seal on sõnad „Sinus on midagi, mida eal pole kohanudki ma veel…“

Jah, see laul on ühest kindlast inglist! 🙂

Kui palju sa usud millegi suurema ja kõrgema olemasolusse?

Nooremana uskusin, aga tänaseks on see usk kadunud. Samas ma austan kõiki, kes usuvad millegisse/kellegisse. Minu usk on inimesed minu elus ja mu ümber.

Mida eelolevalt pühadeajalt enim ootad?

Rahumeelset aega, et poleks liigset tormamist. Ootan häid suhteid ja katkiste suhete paranemist.

Mida soovid heade uudiste portaali lugejatele pühadeajaks?

Soovin inimestele rahulikku aega koos pere ja lähedastega. Lahendage tülid vana aasta sees ära ja minge uude aastasse positiivsemalt. Hoidke enda ingleid ja öelge lähedastele, mida te tunnete.

 

Head Uudised GoodNews