1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. EKSKLUSIIVNE INTERVJUU! Hannes Võrno on täna õhtul naisteklubis
EKSKLUSIIVNE INTERVJUU! Hannes Võrno on täna õhtul naisteklubis

EKSKLUSIIVNE INTERVJUU! Hannes Võrno on täna õhtul naisteklubis

Hannes Võrno annab intervjuusid üliharva, nii et peaks selge olema, kui oluliseks ta tänast Women’s Clubi üritust Prives peab.

„Ma ütlen hea meelega „jah“ sellise sündmuse õhtujuhtimisele, kus korraldajatel on maitset ja teevad kvaliteetset asja,“ sõnab ta.

Women’s Clubis saab 23. novembril nautida Deniss Mistjurini moeetendust. Piletihinna sisse kuuluvad tervitusjook, kohapeal konjaki- ja austritekoolitused ning kingikott.

Kui tihti olete olnud õhtujuhiks kohas, kus publikuks vaid naised?

Seda on ette tulnud. Suured naiskollektiivid: õmbluskollektiivid, kaubanduskollektiivid.

Kas kuidagi on mehe jaoks pingeline, kui teie ees seisavad ainult naised?

Absoluutselt, aga kui sul on saalitäis naisi ja sa oled lava peal ainuke mees, siis see pinge on selline, mille puhul meheks olemine valmistab rõõmu.

Kui tihti hetkel õhtujuhtimisi ette võtate? Pigem harva ja kvaliteetselt või olete avatud pakkumistele?

Ma olen kõikidele pakkumistele avatud, aga loomulikult ma jätan endale õiguse valida selles mõttes, et mis õhtu see on ja kellega koos ma midagi teen.

Miks te sellele õhtule „jah“ ütlesite?

Ma ütlesin „jah“, kuna sellel õhtul on teemasid, mis mind ennast ka huvitavad. Ma ei lähe sinna lihtsalt raha teenima. Seal on teemad, mis on minule elus rõõmu pakkunud: need on mood ja kulinaaria, gurmee ja eriti austrid. Mul oli väga raske „ei“ öelda.

Miks on tekkima hakanud sündmusi, kus naised saavad kokku meesteta ja vastupidi?

Mehelikkus ja naiselikkus on sellistel pidudel segatud sellega, mida inimesed antud hetkel vajavad. Naised tahavad naistekaid ja mehed meestekaid, et saaks auru välja lasta. Nende vahele jäävad üritused, kus käiakse koos. Vaja on üritusi, kus naised ei kädistaks ühes nurgas kosmeetikast ja riietest ning mehed ei pomiseks teises nurgas sigaritest ja autodest. Kui on üritus, kus on mehed ja naised koos, näidatakse teise soo suhtes huvi ja säratakse nende nimel.

Millega sellel õhtul naisi üllatate?

Maailm on pidevas liikumises ja maailmas on noori ääretult kenasid naisterahvaid, kes mind õhtujuhina üldse ei teagi, kuna nad on nii noored. Minu viimased suurte galaürituste juhtimised jäävad kümne aasta tagusesse aega, kui ma kõige sellega veel tegelesin. Ma arvan, et mõned inimesed ei olegi mind näinud õhtujuhi rollis. Nad on sellest nimest kuulnud või näinud seda nägu tabloidmeedias tegemas jumal teab mida. See kokkusaamine saab olema väga meeldiv, kuna paljude jaoks ei ole ma nii tuttav inimene, kui nad ette kujutavad.

Head Uudised GoodNews