1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. ELAGU EUROTOETUSED! Hannes Võrno, Anne Paluver, Raivo Mets ja Peeter Kaljumäe kohtuvad taas laval!
ELAGU EUROTOETUSED! Hannes Võrno, Anne Paluver, Raivo Mets ja Peeter Kaljumäe kohtuvad taas laval!

ELAGU EUROTOETUSED! Hannes Võrno, Anne Paluver, Raivo Mets ja Peeter Kaljumäe kohtuvad taas laval!

25. novembril alustab klubituuri absurdikomöödia “Elagu eurotoetused!”, et pakkuda muhedat nalja 16 etendusega nii suuremates kui väiksemates Eesti paikades. Laval astuvad üles Anne Paluver, Raivo Mets, Hannes Võrno ja Peeter Kaljumäe.

See kaasaegne prantsuse komöödia kujutab elu ühes imetillukeses kolkakülas, kus elanike elujärg on silmapaistvalt hea ning kus osatakse kirjutada lennukaid rahataotlusi. Aja jooksul on toetust küsitud banaaniistanduse, kiirteelt mahasõidu ja purjetamisbasseini rajamiseks, samuti on käivitatud mahukad programmid iibe tõstmiseks ning kuritegelike jõukudega võitlemiseks.

Lõpuks, kui ametnik Brüsselist saabub kontrollima, kuhu kõik see raha on kulutatud, tekib külaelanikel suur vajadus usutavate seletuste järele…

“See on kerge koomusk, lahe kahetunnine vaatemäng kultuurihuvilisele ja naljahimulisele teatrisõbrale,” iseloomustas lavastust Hannes Võrno, kes mängib külavanemat.


Näitemäng on lavale jõudnud rühmatööna. Kujunduse tegi Riina Vanhanen ja tõlkis Hannes Villemson.

Kuni 14. detsembrini antakse etendusi Vändras, Pärnus, Jüris, Laagris, Kiisal, Kuimetsas, Laitses, Valgas, Põlvas, Tartus, Laekveres, Kiviõlis, Tamsalus ja Tallinnas. Vahepeal põigatakse ka üle lahe Soome, kus mängitakse Helsingis ja Turus. „Elagu eurotoetused!“ esietendus tänavu juunis ja seda mängiti suvel menukalt paljudel vabaõhulavadel.

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews