1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Elina Born ja Rasmus Rändvee kohtuvad sel pühapäeval SUPERFINAALIS
Elina Born ja Rasmus Rändvee kohtuvad sel pühapäeval SUPERFINAALIS

Elina Born ja Rasmus Rändvee kohtuvad sel pühapäeval SUPERFINAALIS

Eesti otsib superstaari kohtunikud
Eesti otsib superstaari kohtunikud

“Eesti otsib superstaari” superfinaal toimub 23. detsembril kell 20:30! Finaalis võistlevad Elina Born ja Rasmus Rändvee.

“Eesti otsib superstaari” on rahvusvahelisel ülipopulaarsel formaadil “Pop Idol” põhinev telesari, kus otsitakse uusi laulutalente. Võistlus kestab mitu kuud ning parimale kuulub plaadileping ja kopsakas auhinnaraha. Kui sarja castingute, teatri- ja stuudiovoorude ajal sõltub lauljate edu kohtunike hinnangutest, siis finaalides on otsustusõigus televaatajatel. Võitja selgub superfinaalis.

Eesti otsib superstaari
Eesti otsib superstaari

Eestis jõudis superstaarisaade esimest korda TV3 ekraanile 2007. aasta kevadel ning sai kohe väga menukaks. Sel sügisel jõuab eestlasteni juba saate viies hooaeg. Eesti esimeseks superstaariks oli Birgit Õigemeel, teise hooaja (kevad 2008) võitis Jana Kask, kolmanda (sügis 2009) Ott Lepland ning neljanda (kevad 2011) Liis Lemsalu. Lisaks võitjatele on saade hüppelauaks olnud veel paljudele osalejatele nagu Luisa Värk, Taavi Peterson, Birgit Varjun, Getter Jaani, Artjom Savitski, Raimondo Laikre, Teele Viira, Rosanna Lints, Marten Kuningas, Eliis Pärna, Norman Salumäe, Arno Suislep, Kene Vernik, Rivo Kingi jpt.

Head Uudised GoodNews