1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ennustusportaal: Eurovisioonile läheb Eestit esindama Elina Nechayeva
Ennustusportaal: Eurovisioonile läheb Eestit esindama Elina Nechayeva

Ennustusportaal: Eurovisioonile läheb Eestit esindama Elina Nechayeva

Juba enne Eesti laulu esimese poolfinaali toimumist 71-protsendilise tõenäosusega võitjaks tituleeritud Elina Nechayeva on Baltikumi juhtiva online kasiino– ja spordiennustusportaali Betsafe’i hinnangul finaali eel suutnud veelgi enam kinnistada enda positsiooni favoriidina. Tema lugu „La forza“ võidab lauluvõistluse ülitugeva 83-protsendilise tõenäosusega.

Betsafe’i turundusdirektori Kaido Ulejevi sõnul on Eesti Laul seekord pisut erakordne, kuivõrd finaali koosseis kujunes üsna muutumatuna välja juba enne poolfinaale ning üks artist on laulude väljakuulutamisest alates püsinud ülitugeval favoriidi positsioonil.

Nechayeva võidukoefitsiendiks on portaali analüütikud arvutanud ülitugeva 1,20. Betsafe’i hinnangul saab „La forza“ enim hääli nii kohtunikelt kui ka televaatajatelt.

Teisele kohale tuleb ilmselt Stig Rästa lauluga „Home“ ning kolmandale kohale Karl-Kristjan ja Karl Killing looga „Young“.

Võttes luubi alla eraldi televaatajate ja kohtunike hääled, siis televaatajate top saab Betsafe hinnangul olema Elina Nacyayeva, Vajé, Stig Rästa ning Karl-Kristjan ja Karl Killing. Kohtunike seatud paremusjärjestus saab ennustusportaali hinnangul olema aga Elina Nechayeva, Iiris, Stig Rästa ning Frankie Animal.

Eesti laulu finaali paremusjärjestus Betsafe analüütikute hinnangul:

1.       Elina Nechayeva “La forza”

2.       Stig Rästa “Home”

3.       Karl-Kristjan ja Karl Killing “Young”

4.       Vajé “Laura (Walk with me)”

5.       Iiris “Drop that boogie”

6.       Nika “Knock Knock”

7.       Frankie Animal “Misty”

8.       Sibyl Vane “Thousand Words”

9.       Eliis Pärna ja Gerli Padar “Sky”

10.   Evestus “Welcome to my world”

Reaalajas koefitsiente Eesti laulu kohta näeb spordiennustusportaali kodulehel.

Head Uudised GoodNews