1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. EVELINI AUS JA AVATUD INTERVJUU! Taoist Urmas Sõõrumaa kulutab seksuaalenergiat mõistlikult
EVELINI AUS JA AVATUD INTERVJUU! Taoist Urmas Sõõrumaa kulutab seksuaalenergiat mõistlikult

EVELINI AUS JA AVATUD INTERVJUU! Taoist Urmas Sõõrumaa kulutab seksuaalenergiat mõistlikult

urmas-soorumaaEvelin Ilvese üha enam populaarsust koguvas autorisaate neljandal kohtumisel olid stuudios kolm külalist ning üheks neist oli ettevõtja ja spordijuht Urmas Sõõrumaa, kes on lubanud elada 90-aastaseks ja oskab enda väitel oma seksuaalenergiat suunata. Mõistagi ei jätnud sedavõrd intrigeeriv vestluskaaslane Evelini saatejuhina rahulikuks, seda enam, et teemaks oli seksuaalenergia ning külaline kasutab sellel elualal Idamaade tarkusi.

Urmas, sa oled Eesti avalikkuses olnud üks esimesi mehi, kes julges vastuvoolu ujuda. Meedikud räägivad ikka, et mida rohkem, seda parem, mida rohkem seksid, seda tervislikum ja et iga seks peab lõppema ejakulatsiooniga. Sina oled avalikult öelnud, et kahekümnendates pauguta, hiljem hakka kokku hoidma, sest sinu eluenergia lahkub sinust. Sa ise oled ka nooruses kõva paugutaja olnud, oled sa seda kahetsenud?

Kõigepealt ma lükkan enda tutvustuse kokkuvõtte ümber. Võib-olla ma olen lubanud elada 90-aastaseks, aga piire ei tohi olla, nii et ma võtan selle maha. Sõnadel ja mõtetel on väga suur energeetiline jõud ja sellepärast ei maksa minul ega kellelgil teisel neid piire ette panna. Mis aga puutub oma energia kasutamisse, siis minu eelesinejad esindavad erinevate koolkondade mõtteviise ja arusaamu, kuigi need on üsna sarnased, ainult väljendusviis on erinev, siis mina olen rohkem taoismiga kokku puutunud ja nemad ütlevad, et energia on püha seisund, seda hoia ja kasuta ja kui seda on üleliia, tõuse või õhku. Kõige suurem raiskamine on ejakuleerimine. Taoistid ütlevad, et mehele on antud 5000-6000 pauku ehk kaks ämbritäit, naistel 350-370 muna, kasutad need ära ja siis jääb üle vaid kulgemine ühes suunas. Energiat on mõtet hoida ja kui seda on ülearu, siis see transformeerida ja kasvõi õhku tõusta.

Kui sa sellest aru said, mitu ämbrit sul alles oli?

Nagu kõik selle piirkonna inimesed, armastan ka mina öelda, et elan kolme mehe elu korraga. Olen ka täna oma elus väga aktiivne, aga ma jälgin, kuidas ma seda energiat kasutan. Mina spordijuhina loomulikult kutsun kõiki olema aktiivne ja tervis nii elades ka paraneb, aga see on paras energiakadu, kuigi parem, kui mitte millegi tegemine. Ise pooldan seda, et alustan hommikul oma energiate kontrollimise, tõstmise ja transformeerimisega, püüdes elada terve päev selles energias, mille ma hommikul enda sisse ja ümber voolin.

Kas see ongi lõplik, kui mehele on antud kaks ämbritäit ja kui ta keskealisena aru saab, et pool ämbrit ongi vaid alles, siis kas see ongi lõplik või saab midagi taastada?

See on eluenergia, mis baseerub neerudes ja seda taastada pole praktiliselt võimalik. Suur osa seljahaigustest, mida me seostame luudega, on tegelikult neerudest tingitud. Kui esimene märge seljas tunda annab, tuleb mõelda, et kas ma käitun õigesti, äkki olen oma neerudele liiga teinud.

Urmas, sa oled meestele soovitanud hommikuti teha iseendale Lingami massaaži. Mida sa naistele soovitad?

Sama asja ehk Lingami massaaži. Ma võtaks see lihtsamalt: ükspuha, kas mees või naine, kes tahab olla heas vormis ja toonuses, läheb treeningsaali, treenib lihaseid, proovib kaalu alla võtta, aga see on ühekülgne lähenemine. Esiteks on see suur energia kulutamine. Taoistid ja kurb statistika ütlevad, et kui sa oled 50, siis on sul 50% eesnäärme probleeme ja kui oled 75, siis on ka protsent 75. Samuti ütlevad taoistid, et nii vana kui oled, nii mitu korda pead ka päevas oma suguelundeid masseerima. Suguelunditel on otseühendus neerudega ja kui neerukanal tunneb, et on elus, on väga hea.

Mida mees Lingami massaaži ajal tunneb, mis kogemus see on?

Te mõtlete, et kas hakkab hea ka? Kindlasti hakkab ja see on hea. See on energia, mis transformeerub hiljem üles kupli alla.

Epp ütles, et ejakulatsioon ja orgasm on kaks eri asja. Kirjutad sa sellele alla?

Kõigi nelja jäsemega. Kui üks mees võib saada 6-7 orgasmi järjest ja sel ei ole selle üldise arusaama järgse orgasmiga mingit pistmist, siis see on tunne, et tahad kedagi tänada, kasvõi seda lillevaasi siin. Sa tahad tänada, aga ei tea, mille eest.

Kas sa räägid isiklikust kogemusest? Kuidas sa jõudsid selleni ja miks sa varem ei jõudnud?

Räägin kogemusest. Meil kõigil on oma tee ja kogemused ja eks ma olen varemgi kuhugi jõudnud. See, mida ma sellel suvel kogesin, oli midagi müstilist. See oli tantralaager ja orgasmini jõudmine on tegelikult väga lihtne, tšakra ja hingamisharjutuste kaudu. Antud juhul ei ole selleks isegi partnerit vaja.

Seda ma tahtsingi küsida — kas mehele on orgasmi jaoks naist vaja?

Kõige ideaalsem on see, kui pluss ja miinus on ka reaalselt koos.

Sa oled spordimees ja EOK esimees. Kuidas on seks ja sport omavahel seotud?

Kui sa suudad selle ülesköetud energia viia hiljem oma sooritusse, siis on see pluss. Kui sa suunad selle mujale, on see suur miinus.

Nii et Lingami massaaž on ka sportlastele hommikuks üks retsept?

See on kõigile ja miks peaks sportlane erinema kellestki teisest?

Me räägime siin sel teemal sellepärast, et oleme kõik läbi eneseharimise selle teemani jõudnud. Kuidas seda noortele õpetada? Millest ja millal peaks alustama noortele ja lastele rääkimisega?

Oleneb sellest, millal teadlikkus saabub, aga ärme eraldame seksuaalorganeid muudest organismi osadest. Inimesel asub ju kaks kolmandikku keharaskusest vaagna peal ja seksuaalorganid on kõige alumised organid. Kõik organid lasuvad nende peal. Kujutage ette, kui on veel õllekõht, siis ei saagi seal midagi korras olla. Soovitangi kõigil hommikul masseerida kõigepealt oma siseorganeid, sealhulgas seksuaalorganeid, hingata neile veidi pingutatult kõhu energiapatja ümber, et neil moodustuks oma eraldi energiapadi, et nad ei oleks teineteise otsas ja kindlasti on neil kõigil siis oluliselt parem olla.

Sul on üks soovitus veel?

Sellest sügisest käivitus Rottermanni kvartalis Tao Keskus. Seal on kuus umbes sajaruutmeetrist saali, kus toimuvad praktikad hommikul poole kaheksast kuni hilja õhtuni. Kui on piisavalt soovijaid, viin ka ise läbi hommikuvõimlemisi päevaseks ettevalmistumiseks. Õhtud lõpevad tihtipeale erinevate joogatundide, mantralaulmiste, tantsude, meditatsiooniga ja nii edasi. Täpsemat infot saate Tao keskuse kodulehelt ja Facebookist.

Evelin koos saatekülalistega
Evelin koos saatekülalistega

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews