1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. FÄNNIPÄEV! Padjaklubi staarid mattusid Coca-Cola Plazas fännitulva
FÄNNIPÄEV! Padjaklubi staarid mattusid Coca-Cola Plazas fännitulva

FÄNNIPÄEV! Padjaklubi staarid mattusid Coca-Cola Plazas fännitulva

Foto: Andrei Ozdoba
Foto: Andrei Ozdoba

Eile pärastlõunal jooksid üle pooletuhande TV3 “Padjaklubi” sarja austajat tormi Coca-Cola Plaza kinos aset leidnud fännipäevale, et kohata oma lemmikstaare Kristel Aaslaidu, Grete Kleini, Kertu Moppelit ja Katariina Rataseppa ning vaadata nendega koos ära sarja uue hooaja esimene osa enne selle teleekraanile jõudmist.

“Padjaklubi” peategelased Miša, Laura, Kristina ja Maria olid niivõrd paljude fännidega kohtumise üle õnnelikud ning jagasid rohkem kui pooletuhandele fännile autogramme, kallistusi ja poseerisid selfie’de jaoks. Nendega koos tervitas fänne ka sarja uus liige, Amanda Hermiine Künnapas.

Paljud kohaletulnud üllatasid staare kaasavõetud lillede või kingitustega. Kingiti nii šokolaadi kui enda meisterdatud ehteid ja joonistusi.

Foto: Andrei Ozdoba

Fännid uurisid staaridelt nende hobide ja lemmikmuusika kohta ning uuriti, kas sarja filmimine on päriselt ka nii lõbus, nagu see tundub. Eriti uudishimulikud oldi sarja uue salapärase liikme osas ning küsiti, kuidas ta “Padjaklubisse” sattus.

Foto: Andrei Ozdoba

Pisemad fännid leidsid, et kõige toredam võib olla sarja filmida koos oma sõbrannadega ning suuremad imestasid, kuidas on võimalik midagi nii naljakat filmida ilma ise naerma hakkamata. Sarja vaadataksegi eelkõige selle humoorikuse pärast ning osatäitjate kohta on öelda vaid kiidusõnu.

Foto: Andrei Ozdoba

“Padjaklubi” sarja uue hooaja esimene osa linastus enne teleriekraanile jõudmist Coca-Cola Plaza kinos, et anda suurimatele fännidele võimalus seda vaadata koos sarja staaridega. TV ekraanile jõuab hooaja esimene osa 6. septembri õhtul.

Head Uudised GoodNews