1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM KÜSIMUSTE RAHE! Kantrilaulja Airi unistab kitarrimängust lõkke ääres Goa rannal
FINEST FM KÜSIMUSTE RAHE! Kantrilaulja Airi unistab kitarrimängust lõkke ääres Goa rannal

FINEST FM KÜSIMUSTE RAHE! Kantrilaulja Airi unistab kitarrimängust lõkke ääres Goa rannal

airi-vipulkumar-kansarSoome eestikeelsel raadiojaamal Finest FM on alanud uus muusikutepäev, stuudios on selle kaks isa ja üks ema ja nad tervitavad ämmaemandat. Lahtiseletatult on ees uus telefonikõne mõnele Eesti muusikule, issid-emme on selle projekti käima pannud saatetiim koosseisus Enari, Taavi ja Kristina ning ämmaemand on heade uudiste portaal GoodNews. Aga see selleks, tähtis on, et kell 9.11 püütakse telefoni otsa kantrilauljatar Airi Vipulkumar Kansar, kelle nime ütlemist saatejuhid enne hoolega harjutavad.

Saatejuhid teavad juba, et tegu on tulihingelise kantrilaulikuga, kelle indiapärase nime taga on eestlaslik Airi Ojamets, üles loetakse ka kõik tema bändid ja projektid ning ka 8. novembril saabuv sünnipäev. Aga juba kostab eetris Airi ergas hääl, taustaks tema kahe pisikise taustalaulja kisa ja esimeseks küsimuseks ongi, kas lauljatar teeb indiapärast süüa, kuid Airi seda ei tee — nende kodus askeldab köögis abikaasa, tema on assistent.

KUULA AIRI UUT LAULU!

Pärast jõululauajuttu tuleb esimene küsimus, millega uuritakse põnevaimat esinemiskohta. Airil oli selleks suur kantrifestival Leedus Šiauliais, kus ta tõstis laval esinedes käed üles ja karjus vaimustunud rahvahulgale: “Labas vakaras, Šiauliai!” “See oli nii ehe ja võimas!” ütleb ta vaimustunult. Kui aga jutt läheb kohale, kus lauljatar esineda tahaks, siis sellena nimetab ta Goa randa Indias, kus võiksid olla lõke, head sõbrad ja kitarr. “Vaadake, mis väljas toimub!” põhjendab Airi oma hetkesoovi ja seda, mis väljas on, nimetatakse halliks, poriseks ja pimedaks Eestimaa sügiseks.

Edasi kuula saadet!

Head Uudised GoodNews