1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM KUULAJAL KÜLAS! Uue plaadiga hakkama saanud Ott Leplandi parimad mälestused seonduvad lauluga “Kuula”
FINEST FM KUULAJAL KÜLAS! Uue plaadiga hakkama saanud Ott Leplandi parimad mälestused seonduvad lauluga “Kuula”

FINEST FM KUULAJAL KÜLAS! Uue plaadiga hakkama saanud Ott Leplandi parimad mälestused seonduvad lauluga “Kuula”

Foto: Kristjan Lepp
Foto: Kristjan Lepp

Soome eestikeelne raadiojaam Finest FM koostöös portaaliga GoodNews püüab taas tuntud Eesti muusikuid ja seekordset staari Ott Leplandi paraku kodunt kohvitassi tagant ei tabata — ta on koos oma bändiga just käinud saates Terevisioon ja põhjuseks on uue plaadi tutvustus.

Tegu on läbilõikega Oti seitsmeaastasest muusikalisest tegevusest ning täpsemalt on plaadil Türi ja Tallinna kontsertidel lindistatud parimad lood akustilises võtmes. Mõistagi on muusikutel seetõttu praegu käsil plaadiesitlused erinevates paikades ja üritustel.

Enne pikema jutu juurde siirdumist tuleb Ott Leplandil olla õnnetooja roolis ja ta peab nimetama numbri, mille järgi saab keegi 2 piletit 20. detsembril Helsingis toimuvale Sepo Seemani etendusele “Eesti mees ja tema poeg.”

Üllatusena pakub Ott numbri 7 ja üllatuseks on see sel põhjusel, et ka varem on muusikute poolt loosis just seda numbrit pakutud. Oti eelistus aga tuli sellest, et 7 on tema jaoks positiivne arv, ta on sündinud 17. mail 1987, seitsmendal nädalapäeval kell 7. Edasi selgub, et muusikule on eriline päev ka 20. detsember 2009, kui ta superstaarisaates võitjaks kuulutati. Just sel päeval saab ta oma pühendunud kuulajatelt erilisi kingitusi.

Erilisemaks esinemiskohaks peab Ott kahtlemata Eurovisiooni 2012. aastal, mil ta esitas oma laulu “Kuula”, mis sai 6. koha, ning teine eriline paik oli aasta hiljem Tartu lauluväljakul, kus toimus Öölaulupidu. Ka seal kõlas “Kuula” ja seda taheti kuulata koguni kaks korda.

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews