1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM MUUSIKAHOMMIK! 40-aastaseks saav Cool D kuulutatakse Eesti räpi ametlikuks vanaisaks
FINEST FM MUUSIKAHOMMIK! 40-aastaseks saav Cool D kuulutatakse Eesti räpi ametlikuks vanaisaks

FINEST FM MUUSIKAHOMMIK! 40-aastaseks saav Cool D kuulutatakse Eesti räpi ametlikuks vanaisaks

cool-dSoome esimese eestikeelse raadiojaama Finest FM hommikuprogrammi eriprojektis koos GoodNewsiga ehk igahommikuses telefonivestluses mõne tuntud Eesti muusikuga on seekordseks “ohvriks” tuntud räppar Cool D, kes raadiotiimi teada on üks Priidu-nimeline vend Kolsarite muusikavennaskonnast ning oma esimese plaadi välja käinud juba 1995. aastal, millele järgnes riburada uusi.

Cool D on võitnud ka Eesti muusikaauhinna loo “Pole sinu asi” eest. Saanud teada räppari sünniaasta ja kohe saabuva sünnipäeva, nimetab Finest FM ta Eesti räpi maaletoojaks ja ametlikuks vanaisaks ning soovib talle kohutavat nädalavahetust ebameeldiva vananemise puhul — lisaks tahab raadiorahvas teada, kas 40-aastaseks saav räppar käib poes veel abivahenditeta.

Kuuldes, et Cool D pole veel hommikukohvi joonud, rõõmustab programmitiim, sest kohvinäljase peaga võib räppar joogikruusi juurde pääsemiseks ruttu kõik südamelt laduda. Esimene küsimus puudutab muusiku lemmiklapsukest ehk parimat lugu ja kuna Cool D-il listi ees pole, pakub ta “Eestlased” ja “Pole sinu asi”.

Ebatavalisem koht, kus ta on esinenud, aga on ühe börsifirma kontor Tallinna kesklinnas, ajaks oli reede pärastlõuna, publikuks börsinumbritega maadlevad valgetes särkides tüübid ja põhjuseks firma sünnipäev.

Kuula jutuajamist Cool D-ga!

Head Uudised GoodNews