1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM MUUSIKU KODUS! Toomas Lunge selgitab, mida tähendas Justamendi-eelne Miks Jutita
FINEST FM MUUSIKU KODUS! Toomas Lunge selgitab, mida tähendas Justamendi-eelne Miks Jutita

FINEST FM MUUSIKU KODUS! Toomas Lunge selgitab, mida tähendas Justamendi-eelne Miks Jutita

Foto: erakogu
Foto: erakogu

Jätkub Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM muusikuteralli koostöös portaaliga GoodNews ja sel korral trügitakse Toomas Lunge tuppa, vaatamaks, kuidas tema kohvijoomine käib.

Hommikuprogrammi tiim teab juba Toomase seotust Lindpriidega, aga ennekõike Justamendiga ning ka seda, et muusik on olnud muusikakujundaja Vanemuises. Telefoni otsa tulnud Toomas Lunge joobki musta mõru kohvi, olles igahommikuse rutiinina ühe lapse kooli, teise lasteaeda saatnud.

Esimene muusikaalane küsimus puudutab Justamendi eelkäija, ansambel Miks Jutita nime ja selgub, et selle mõtles Toomas välja vannis olles, JUTITA tähendab ABBA kombel kuue tollase bändipoisi eesnimede esitähti ja miks on lihtsalt küsisõna — miks just nemad?

Edasi läheb vestlus traditsiooniliste küsimuste rada pidi ja Toomase arvates oli lahedaim esinemiskoht üks Soome kaljusaar, kuhu neid kutsuti 20 aastat pärast esimest sealset esinemist ja taaskohtumine oli lihtsalt tore. Bändiga aga tahaksid nad ära käia Ameerika kantripealinnas Nashvilles.

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews