1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM MUUSIKUL KÜLAS! Saatejuhid teevad enne usutlemist Rosanna Lintsist õnnejumalanna
FINEST FM MUUSIKUL KÜLAS! Saatejuhid teevad enne usutlemist Rosanna Lintsist õnnejumalanna

FINEST FM MUUSIKUL KÜLAS! Saatejuhid teevad enne usutlemist Rosanna Lintsist õnnejumalanna

rosanna-lintsSoome eestikeelse raadiojaama Finest FM ja heade uudiste portaali GoodNews artistimöllus kutsutakse seekord telefoni otsa ilusa häälega Eesti naisartist Rosanna Lints, kes on teatavasti üks superstaarisaate 4. hooaja finalistidest, kes sai seal 3. koha, olles ühtlasi 15-aastasena saate ajaloo noorim finaali pääseja.

Hommikuprogrammi tiim tabab 21-aastase neiu otse linade vahelt ja teeb temast õnnejumalanna — nimelt peab lauljatar välja ütlema ühe numbri, mille põhjal loositakse välja pilet Sepo Seemani Soomes toimuvale etendusele “Eesti mees ja tema poeg”, mis räägib teadupärast sellest, kuidas isa selgitab pojale, mis on seks.

Rosanna öeldud number 7 annab võidu Tarzanile ja edasi läheb jutt lauljatarile, mis ongi tema tuppa trügimise eesmärgiks. Rosanna teatab, et esinemisi on tal hetkel vähe, praegu tegeleb ta peamiselt kodus arvuti taga sõnade ja nootide paika seadmisega ning tööd on ka stuudios. Põrutavaid esinemiskohti on noorukesel lauljataril veel vähe ja ta nimetab kolmepäevast esinemistuuri Leetu ajal, mil ta oli bändimuusikutega alles paar kuud koostööd teinud ja see reis oli kui üksteise tundmaõppimine.

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews