1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. FINEST FM MUUSIKUTE JUURES! Ingmar Päid rändab koos Plingersiga pulmade vahet
FINEST FM MUUSIKUTE JUURES! Ingmar Päid rändab koos Plingersiga pulmade vahet

FINEST FM MUUSIKUTE JUURES! Ingmar Päid rändab koos Plingersiga pulmade vahet

ingmar-paidJätkub Soome eestikeelse raadiojaama Finest FM ja heade uudiste portaali GoodNews staarimöll hommikuprogrammi eetris ja seekord pole telefonil mitte mõni hitikahur, vaid tantsubänd Plingers ehk üks selle asutaja 2000. aastast Ingmar Päid, kes võttis selle asja ette koos Ermo Leuskaga.

Algselt tähendaski kahemeheansambel seda, et mängiti akustilist kitarri ja klahvpille ning lauldi selge valju häälega ilusaid laule. Mingil hetkel sai see nende põhitööks ja 2007. aastal valitigi Plingers aasta pulmabändiks. Nüüd on neid kokku viis ja ollakse täisvereline live-bänd.

Telefonitoru otsa püütud Ingmar Päid paneb saatejuht Kristina silmad särama jutuga sellest, kuidas nende ilusaim esinemine oli eestlaste pulmas Itaalias, kus nad esinesid kõrge koha peal vaatega järvele, kogu väljasõit aga kujunes kümnepäevaseks tripiks bändibussiga. Ingmar pole väga maailmarändur, kuid ära tahaks ta käia USA kantripealinnas Nashvilles. Telesaadet, mida ta juhatada tahaks, ei tule muusikul hetkel ette, kuid ta meenutab üht alles nähtud Eesti saadet, mida vaadates mõtles ta: miks mina ei võiks saatejuht olla?

KUULA INTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews