1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. FORUM CINEMAS I August toob suvisele kinolinale kaunid kontsertfilmid
FORUM CINEMAS I August toob suvisele kinolinale kaunid kontsertfilmid

FORUM CINEMAS I August toob suvisele kinolinale kaunid kontsertfilmid

Kaunite helide armastajatele pakub august Forum Cinemas kinodes suuri elamusi – näha saab klassikuid nende parimas headuses.

“JONAS KAUFMANN – MINU VIIN” viib rännakule läbi Viini muusika

12. augustil linastuv kaunis Jonas Kaufmanni kontsertfilm “Minu Viin” on maailmakuulsa tenori sügavalt isiklik austusavaldus valsi ja opereti sünnipaigale.

Viini Kontserdimajas filmitud kontserdil esitati populaarset Viini muusikat Johann Straussi operettidest “Nahkhiir” ja “Viini veri” ning Franz Lehári operetist “Lõbus lesk”. Samuti esitati palju klassikalisi laule, mis on inspireeritud kaunist Viini linnast. Jonas Kaufmann esines koos Praha Filharmoonilise Orkestriga, mida juhtis maestro Jochen Rieder, kellega liitus ka rahvusvaheliselt tunnustatud sopran Rachel Willis-Sørensen. Piletid leiad SIIT!

ANDRÉ RIEU MAGICAL MAASTRICHT: TOGETHER IN MUSIC” muudab suve täiuslikuks

Ükski suvi pole täiuslik ilma André Rieu iga-aastase vabaõhukontserdi ja tema Johann Straussi orkestrita. Muusika toob inimesed kokku, sisendab lootust ja toob rõõmu. Nüüd me vajame seda ju rohkem kui kunagi varem. Naudi suvist kontserti”ANDRÉ RIEU MAGICAL MAASTRICHT: TOGETHER IN MUSIC” 22.-23. augustil kinodes Coca-Cola Plaza, Ekraan ja Centrum.

André Rieu tähistab oma maagilise kodulinna Maastrichti kontserdite sarja 15. aastapäeva. Rieu on valinud oma repertuaarist kõige võimsamad ja hinge pugevamad laulud, et meieni tuua veel üks ikooniline vabaõhukontsert. Piletid leiad SIIT!

Legendaarne kontsertfilm: ELVIS: THAT`S THE WAY IT IS

Legendaarne Elvis Presley naaseb kinoekraanidele erakordse kontsertfilmiga “ELVIS: THAT`S THE WAY IT IS“. Vaid ühel õhtul 3. septembril Sinu kinodes Coca-Cola Plaza ja Ekraan.

Elvis Presley saabub oma 85. sünniaastapäeva puhul ja filmi esimese, 1970. aasta linastuse 50. aastapäeva tähistamiseks taas – ja veel meisterlikumalt – kinolinale. Filmi „Elvis: That’s The Way It Is” linastumine on erakordne sündmus, millest kõik maailma fännid lihtsalt peavad osa saama.

Mängufilmipikkuses dokumentaal- ja kontsertfilmis näeb näiteks lugude „Love Me Tender“, „Blue Suede Shoes“, „Heartbreak Hotel“ ja „Suspicious Minds“ esitusi. Piletid leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews