1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Forum Cinemas peab maha suure „Sõrmuste isanda“ maratoni
Forum Cinemas peab maha suure „Sõrmuste isanda“ maratoni

Forum Cinemas peab maha suure „Sõrmuste isanda“ maratoni

Forum Cinemas pakub detsembris võimalust näha „Sõrmuste isanda“ triloogiat taas kinoekraanil: suurimatele fännidele korraldatakse ka terve päeva kestev maraton, et korraga ära vaadata kõik kolm filmi.

„Ilmselt on juba enamik eestlasi harjunud sellega, et televiisoris on pühadekuulutajaks olnud alati filmid „Visa hing“ ja „Üksinda kodus“. Ka meie oleme „Visa hinge“ kinos uuesti näidanud, aga nüüd saame pakkuda Tallinnas ja Tartus ainulaadset võimalust vaadata Kinoklassika sarja raames suurel ekraanil ära „Sõrmuste isanda“ triloogia,“ rõõmustas Forum Cinemase programmijuht Tõnis Lõhmus. „Näitamisele tulevad kõigi kolme filmi pikendatud versioonid ja need on kindlasti filmid, mis annavad tõelise efekti just kinos vaadates.“

Coca-Cola Plazas näeb filme igal detsembrinädalal. Teosed tulevad näitamisele ka 9.-11. detsembrini kinos Ekraan. „Aga tõelise elamuse saamiseks peaks tulema 27. detsembril toimuvale maratonvaatamisele Tallinnas või Tartus. Alustame esimese filmiga kell 11.30 ja lõpetame alles pool tundi peale järgmise päeva algust,“ märkis Lõhmus.

Lõhmus lisas, et seda maratoni on osad fännid kinolt pikalt küsinud ja juba on esimesed osalejad ka olemas. Coca-Cola Plazas toimub maraton mugavas saalis LUXE. Tavapärasest märksa soodsama sissepääsu tagab kino kodulehelt ostetud vautšer, mille väärtus kolme filmi peale on 18 eurot.

„Sõrmuste isanda“ piletite ettenäitamisel on maratoni ajal kinos ka söögid ja joogid (välja arvatud alkohol ja juba allahinnatud tooted) 20 protsenti soodsamad.

Peter Jacksoni lavastatud „Sõrmuste isandat“ peetakse üheks võimsaimaks filmiseeriaks, mis kunagi tehtud. Filmid on võitnud kokku 17 Oscarit. „Sõrmuste isand: kuninga tagasitulek“ on seni ainus film, mis on võitnud kõikides kategooriates, kuhu see nomineeriti.

Novembri kinoklassika filmi „Terminaator“ näeb veel lõppeva kuu viimastel kolmapäevadel. Kõik filmid on digitaalselt taastatud ja minimaalselt 2K-resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1-heliga. Filmid linastuvad inglise keeles subtiitriteta.

Head Uudised GoodNews