1. Avaleht
  2. Galerii
  3. FOTOD! C-JAM SUVETUURIL! Crazy Cellos nelik näitas avakontserdil, et on nime väärt
FOTOD! C-JAM SUVETUURIL! Crazy Cellos nelik näitas avakontserdil, et on nime väärt

FOTOD! C-JAM SUVETUURIL! Crazy Cellos nelik näitas avakontserdil, et on nime väärt

IMG_4480Teisipäeva õhtul olid arvukad tšellokvarteti C-Jam muusika austajad Tallinna Botaanikaaeda hoolimata vihmasest ilmast varakult kohale tulnud, et leida naudingurohkeim koht esiridades. Mehed saabusid nelja rüütli kombel koos lavale ning venitamata haarasid tšellod ning võimas Päikeseloojangukontsert hakkas pihta, aitamaks kergelt hullusesse kanduvate helidega kustutada kauni ehakuma ja sütitamaks uut koiduheledust.

Muusikavalik oli kuulajate hinnangul suurepärane, eelmise aastaga võrreldes hoogne ehk siis pealkiri “Crazy cellos” tõestas taas, et väärib oma nime.

Olemata ei jäänud ka üllatused. Enne kolmandat laulu küsis üks hinnatud C-Jami tšellistidest, et kas kellelgi on sünnipäev, mille peale üks kuulajatest tasa kostis, et temal on. “Me mängime sinu sünnipäevaks sinu lemmiklaulu,” ütles seepeale Margus Uus, küsimata seejuures, mis selleks looks on – oli tunda, et kontserdi korraldus oli hästi läbimõeldud ja üllatuski varem valmis planeeritud.

C-Jami muusikud oskavad oma esinemisi meeldejäävaks muuta ja kuulajad kannavad neid südames järgmise suve uute kohtumisteni.

Edasi suunduvad maagilised tšellistid juba seitsmevennapäeval, 10. juulil suvepealinna Pärnusse, et Maarja-Magdaleena Gildi Steineri aias võluvad meloodiad taas valla päästa.

VAATA GAELRIID!

Head Uudised GoodNews