Avaleht Seltskond Telesaated FOTOD! „Eesti otsib superstaari“ võitis Uudo Sepp
FOTOD! „Eesti otsib superstaari“ võitis Uudo Sepp

FOTOD! „Eesti otsib superstaari“ võitis Uudo Sepp

Fotod: Kalev Lilleorg

Saku Suurhallis toimunud „Eesti otsib superstaari“ superfinaalis selgus 7. hooaja võitja, kelleks on Uudo Sepp! Vaata suurt galeriid ja videoid suursugusest finaalsaatest!

Uudo on 21-aastane Kuressaarest pärit noormees, kes oskab mängida nii kitarri, trumme, kannelt, viiulit kui ka veidi klaverit. Oma iidoliteks peab ta Tõnis Mäge, Ed Sheeranit ja Lewis Capaldit. Uudo on staarisaate alguses öelnud: „Armastan ja teen südamest seda, mida ma teen, ja tean, et mu koht on laval. Olen eluaeg pingutanud selle nimel, et saaksin oma muusikat arendada ja jagada. Mu armastus on muusika ja selle tegemine ja eriti selles elamine.“

Enne staarisaadet on Uudo aga käinud sõbral veisekasvatuses abis ning vabal ajal meeldib talle tegeleda muusikalise improvisatsiooniga: „Ma olen kõigest laule teinud – partidest, isegi veistest – kõik, mis tuleb ette! Sünnipäevadel olen isegi küsinud teatud asju, mis lähevad selle inimesega kokku ja improviseerinud. See on imeline kogemus nii neile kui ka mulle. Hästi äge on teha teistest laule ja improviseerida seda, mis südames